Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στην επιτυχημένη διοργάνωση του 5ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου, Lamia Night & Run 2018

Αθήνα, 16/04/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στην επιτυχημένη διοργάνωση του 5ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου, Lamia Night & Run 2018. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στήριξε έμπρακτα την τοπική κοινωνία της Λαμίας, αποτελώντας Μεγάλο Χορηγό της επιτυχημένης διοργάνωσης του 5ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Lamia Night & Run 2018. Στελέχη της εταιρείας, βρισκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, σε ειδικό stand, κοντά στο σημείο τερματισμού, στην πλατεία Ελευθερίας, προσφέροντας στους συμμετέχοντες, με τη βοήθεια των εθελοντών, φυσικούς χυμούς από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας «ΡΕΑ». Διευθυντικά στελέχη της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ μαζί με την τέως Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κα Κατερίνη Μπατζελή, πήραν μέρος στον αγώνα, ενώ συμμετείχαν και στην Τελετή Βράβευσης που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές, την Αστυνομία, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Λαμιέων, τους διοργανωτές αλλά και όλους τους χορηγούς, που για ακόμη μία φορά συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του Lamia Night & Run.

 Φωτο: Εθελοντές στο stand της GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ προσέφεραν φυσικούς χυμούς στους συμμετέχοντες

 Φωτο: Η κα Κ. Μπατζελή-τέως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο κ. Γ.Κορμέντζας, Γενικός Διευθυντής της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ μαζί με δρομείς


Φωτο: Απονομή βραβείων από κ.Γ.Κορμέντζα- Γενικό Διευθυντή GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

 Φωτο: Απονομή βραβείου από την κα Κ. Μπατζελή-τέως Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Φωτο: Πλατεία Ελευθερίας, Λαμία – Σημείο εκκίνησης και τερματισμού, Lamia Night Run 2018

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη