Ράλλυ Φθιώτιδος: Πέρασμα στο χώμα, με 25 πληρώματα

Ράλλυ Φθιώτιδος
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος | Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Πέρασμα στο χώμα, με 25 πληρώματα

Το Ράλλυ Φθιώτιδος περνά στο χωμάτινο τερέν την Κυριακή 13 Μαΐου για τον 2ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, και σήμερα το απόγευμα 25 πληρώματα πέρασαν τον Τεχνικό Έλεγχο και ανέβηκαν στη ράμπα της αφετηρίας στην πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας.

Μετά τον συναρπαστικό σημερινό αγώνα της ασφάλτου, 23 νέα πληρώματα συν δύο που αγωνίστηκαν στην άσφαλτο -ο Ιορδάνης Σερδερίδης με τον Frederic Miclotte (Skoda Fabia R5) και οι Γιώργος Φιλιππίδης-«Huffy» (Mitsubishi EvoIX)- είναι έτοιμοι για τις Ειδικές Διαδρομές της Γραμμένης και της Δίβρης, που συνθέτουν τον αυριανό αγώνα.

Μόνο ένα από τα πληρώματα που είχαν δηλώσει συμμετοχή -του αυτοκινήτου με το Νο25- δεν εμφανίστηκε στον Τεχνικό Έλεγχο, που διεξήχθη και πάλι στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Group Καρέλλης, στη Λαμία.

Λίγες ώρες αργότερα τους αγωνιζόμενους υποδέχθηκε στην πλατεία Ελευθερίας ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης, που έδωσε την εκκίνηση στον Ιορδάνη Σερδερίδη -χωρίς το αυτοκίνητό του, το οποίο μετατρεπόταν την ίδια ώρα σε «χωμάτινο»- και στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας, νικητές του Ολυμπιακού Ράλλυ, Γιάννη Μπαντούνα και Κωνσταντίνο Σούκουλη (Mitsubishi EvoV/VI).

Την πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθανάσιος Καρακάντζας, ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Λάμπρου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος Ανδρέας Κυρίτσης, καθώς και πλήθος κόσμου που χάρισε στους αγωνιζόμενους το θερμό του χειροκρότημα.

Το χωμάτινο Ράλλυ Φθιώτιδας της Κυριακής 13/5 περιλαμβάνει δύο «ακροπολικές» επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές, τη Γραμμένη μήκους 21,97 χιλιομέτρων, και τη Δίβρη μήκους 18,53 χλμ. - με το Service ενδιάμεσα, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Συνολικά, ο δεύτερος φετινός γύρος του Π.Π. Ράλλυ Χώματος έχει 81 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Η πρώτη Ειδική ξεκινά στις 10:13 το πρωί. Ο τερματισμός είναι προγραμματισμένος για τις 15:12 στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ η απονομή επάθλων θα ακολουθήσει στο «Vento Cafe» στις 17:30.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΛΑΛ (www.alal.gr), όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε και τη live εξέλιξη του αγώνα. Τα live αποτελέσματα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα www.infomega.gr/live. 


Γραφείο Τύπου Α.Λ.Α.Λ.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη