Η Aqua Vista Hotels ταξιδεύει στις ΗΠΑ Νέα Υόρκη – Βοστόνη – Ουάσινγκτον για το 1ο Greek Panorama B2B Roadshow 2018

Η Aqua Vista Hotels ταξιδεύει στις ΗΠΑ
Νέα Υόρκη – Βοστόνη – Ουάσινγκτον
για το 1ο Greek Panorama B2B Roadshow 2018 

Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή συμμετοχή της, η Aqua Vista Hotels επέστρεψε για ακόμα μία χρονιά στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για την έκθεση Greek Panorama. Φέτος ο Όμιλος έλαβε μέρος στο 1ο Greek Panorama B2B Roadshow και ταξίδεψε σε Νέα Υόρκη, Βοστόνη και Ουάσινγκτον παρουσιάζοντας το εντυπωσιακό portfolio που διαθέτει και τη φιλοσοφία του γύρω από την αυθεντική ελληνική φιλοξενία σε Αμερικανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες, ταξιδιωτικούς συμβούλους και άλλους επαγγελματίες του κλάδου στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Τα στελέχη της Aqua Vista Hotels που παρευρέθηκαν στο Roadshow πραγματοποίησαν περισσότερες από 26 προγραμματισμένες συναντήσεις, ενώ πάνω από 40 ραντεβού κλείστηκαν on the spot. Η εντυπωσιακή συλλογή ξενοδοχείων-μελών της Aqua Vista Hotels και η βαθιά αφοσίωση του Ομίλου στις ταξιδιωτικές εμπειρίες που συνδυάζουν την πολυτέλεια με την παραδοσιακή φιλοξενία εντυπωσίασαν τους Αμερικανούς εκπροσώπους του κλάδου που έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για μελλοντικές συνεργασίες. 

Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels δήλωσε σχετικά: “Έπειτα από τη δυναμική παρουσία της Aqua Vista Hotels στο πρώτο Greek Panorama που πραγματοποιήθηκε το 2017 στη Νέα Υόρκη και στο οποίο εγκαινιάσαμε νέες συνεργασίες στις ΗΠΑ, ήταν μεγάλη επιθυμία όλων μας να επιστρέψουμε και για τη δεύτερη διοργάνωση. Το φετινό B2B Roadshow αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τη διερεύνηση νέων συνεργασιών για τα μέλη της Aqua Vista Hotels, αλλά και για την περαιτέρω εδραίωση των ήδη υφισταμένων. Ήρθαμε σε επαφή με τα σημαντικότερα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Αμερικής παρουσιάζοντας σε ένα ευρύ κοινό το σύνολο των ξενοδοχειακών μονάδων που διαχειριζόμαστε με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα.”  

Ο κύριος Robert Duglin, Αντιπρόεδρος Business Development της ASTA - American Society of Travel Agents, δήλωσε: “Οι συναντήσεις των Αμερικανών με τις ελληνικές επιχειρήσεις και προορισμούς κατάφεραν να δημιουργήσουν επιχειρηματικές σχέσεις οι οποίες πιστεύουμε θα έχουν μεγάλη απόδοση στο εγγύς μέλλον.”

Το 1ο Greek Panorama B2B Roadshow διοργανώθηκε από τη North Events σε συνεργασία με την ASTA (American Society of Travel Agents) και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, του Υπουργείου Τουρισμού, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος (FedHATTA), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ).




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη