«Έθνος «ομόφυλον» Χωρίς επανάστασή μας Ευτελισμός όλων δια…. Νόμου», (του Γιώργου Σμοκοβίτη)

Έθνος «ομόφυλον»
Χωρίς επανάστασή μας
Ευτελισμός όλων δια…. Νόμου

Αγαπητέ Διευθυντά,
Η Ελλάδα γύρισε σελίδα. Επιτέλους…. πρώτη φορά…
Το προαπαιτούμενο από τους… θεσμούς που είχε απορρίψει η…. Τρόϊκα ψηφίστηκε και η…. αξιολόγηση μάς βγάζει στις… αγορές. Εννοώ, δηλαδή, την υιοθεσία από ΟΜΟφυλα ζευγάρια Ελλήνων και…. μεταναστών… στη ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα!
Ζήτω το Έθνος! Το Έθνος όχι το… «ανάδελφον» αλλά το…. «ΟΜΟφυλον» στο… μέλλον από…. κούνια του…
Νικήσαμε! Το 2021 μ.Χ. θα το γιορτάσουμε υπερήφανοι χωρίς Οθωμανικά κατάλοιπα στην κυριαρχία μας. Εσωτερικά – Εξωτερικά.  
Το ηθικόν πλεονέκτημα «ήταν δίκαιο…. έγινε…. Πράξη….», τα μωρά από… κούνια… είναι Ελεύθερα, έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην Επιλογή τους ακόμα και για την ανατροφή τους από… ΟΜΟφυλους ΓΟΝΕΙΣ τους! Τι άλλο θέλουμε; Είμαστε «προοδευτικά… αριστεροί» ΟΛΟΙ.
Και από τα 16 χρόνια τους θα δηλώνουν ΟΛΟΙ την επιλογή…. ΦΥΛΟΥ τους. Εκτός από… όσους έχουν επιλέξει ήδη από… κούνια τους την Επιλογή – Επιθυμία ΤΟΥΣ να έχουν ΟΜΟφυλους και τους Γονείς ΤΟΥΣ  τους θετούς μεν, αλλά με τις Αρχές και τις Αξίες των «θετών ΟΜΟφυλων». Από κούνια θα έχουν ήδη ΔΗΛΩΣΕΙ και ως… μωρά…. την Επιλογή – Αγάπη τους σε… ΦΥΛΟ ΤΟΥΣ που ήδη έχει…. ανατραφεί με ΡΟΠΗ στο ΟΜΟφυλο… στην Επιλογή «Συντρόφου Ζωής ΤΟΥΣ και τεκνογονίας…». Έτσι έχουμε επιτύχει αυτό που λένε «κανονικότητα» στη ζωή μας.
ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη