ΛΑ.Ο.Σ.: Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει αυτή είναι η αλήθεια...

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πριν από ένα μήνα ύμνοι για έναν ''καπετάνιο'' του ΕΛΑΣ σε λίγες μέρες γιορτές και πανηγύρια για την ''κυβέρνηση του βουνού'' που δημιουργήθηκε το 1944 με πρωτοβουλία του ΕΑΜ. Και πολλές άλλες τέτοιες εκδηλώσεις με την παρουσία και με δηλώσεις σχεδόν όλων των αστικών κομμάτων.

Όμως η αλήθεια είναι μία και η αλήθεια όσο κι αν πονάει κάποιους πρέπει να λέγεται. Η συμμετοχή σε εκδηλώσεις που αφορούν το ΚΚΕ το ΕΑΜ τον ΕΛΑΣ ή τον ΔΣΕ είναι προσβολή στην Δημοκρατία και στους αγώνες και τις θυσίες τού Ελληνικού λαού για Ελευθερία και Εθνική κυριαρχία . Οι όποιοι ''αγώνες'' του ΚΚΕ και των δημιουργημάτων του έναν σκοπό είχαν , την ανατροπή και κατάλυση της Δημοκρατίας και των ελευθεριών του λαού και την επιβολή της στυγνής κομμουνιστικής δικτατορίας. Αυτούς τους ''αγώνες'' των κομμουνιστών ο Ελληνικός λαός τους πλήρωσε με πολύ αίμα , με πολλά δάκρυα, με ανυπολόγιστες καταστροφές και τελικά κατάφερε να σώσει την Δημοκρατία κατάφερε να σώσει την Ελλάδα και δεν είναι δυνατό σήμερα το Δημοκρατικό Ελληνικό κράτος να τίμα(!) τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς αυτών των εγκλημάτων. Καμία σχέση οι αγώνες του ΚΚΕ με την Δημοκρατία , την δικαιοσύνη , τα ανθρώπινα δικαιώματα, την λαϊκή κυριαρχία , την κοινωνική απελευθέρωση πράγματα όχι μόνον άγνωστα αλλά και υπό διωγμό στα κράτη όπου επεκράτησε (πάντα με την ένοπλη βία) ο κομμουνισμός.

Οι αστοί πολιτικοί που παρίστανται σε τέτοιες εκδηλώσεις ας σκεφτούν ότι αν τότε είχαν επικρατήσει η ''κυβέρνηση του βουνού'' και ο ΔΣΕ σήμερα αυτοί δεν θα υπήρχαν και η Ελλάδα θα ήταν σήμερα σαν την Αλβανία την Βουλγαρία την Ρουμανία....... και πιθανόν και εδαφικά ακρωτηριασμένη.

Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει αυτή είναι η αλήθεια .

Θ. Τουσιάδης

Περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ.

Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη