Αυτοκτόνησε στη Λαμία γιος μεγαλογιατρού

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, που τον βρήκε κρεμασμένο στο μπάρμπεκιου
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα Καλύβια της Λαμίας η είδηση ότι ο 29χρονος γιος πασίγνωστου μεγαλογιατρού της περιοχής έβαλε τέλος στη ζωή του, κάνοντας θηλιά με ένα καλώδιο που είχε περάσει σε χώρο στο μπάρμπεκιου του σπιτιού.
Τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε η ίδια η μητέρα του αυτόχειρα, η οποία μπήκε στον χώρο όπου βρίσκεται το μπάρμπεκιου του σπιτιού και είδε να κρέμεται το άψυχο κορμί του παιδιού της!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η χαροκαμένη μητέρα πέρασε την πόρτα του σπιτιού της στις 10 το πρωί της Τρίτης και κατευθύνθηκε στην αυλή χωρίς να φαντάζεται τι θα αντίκριζε. Εκεί βρέθηκε αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της, αφού βρήκε τον μεγαλύτερο γιο της απαγχονισμένο με τον αυτοσχέδιο βρόγχο! Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν εφιαλτικές, με την τραγική μητέρα σε κατάσταση σοκ να φωνάζει καλώντας απεγνωσμένα σε βοήθεια! Με όση ψυχραιμία κατάφερε να βρει ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο. Οι διασώστες κατέβαλαν αρκετή ώρα αγωνιώδεις προσπάθειες να επαναφέρουν στη ζωή τον 29χρονο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η τραγική είδηση του θανάτου του νεαρού άνδρα, ο οποίος ήταν το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της οικογένειάς του, μεταδόθηκε αστραπιαία, σκορπώντας θλίψη σε ολόκληρη την περιοχή. Ενας πρόσθετος λόγος είναι πως τόσο ο άτυχος γιατρός όσο και η σύζυγός του, η οποία είναι εκπαιδευτικός, χαίρουν ιδιαίτερου σεβασμού και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι η μοίρα θα τους επιφύλασσε τόσο σκληρό χτύπημα!

Η σορός του 29χρονου αυτόχειρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία έχει αρχίσει προανάκριση σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει τι τον ώθησε στο απονενοημένο διάβημα.

 espressonews.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη