Καταγγελία σοκ: Χρόνια τα βοθρολύματα της Φωκίδας καταλήγουν στη θάλασσα της Ιτέας

Σε σοβαρές αποκαλύψεις σχετικά με τη μόλυνση που δέχονται οι θάλασσες της Φωκίδας, προχώρησε ο δημοτικό σύμβουλος της περιοχής Παναγιώτης Μέγκος, μιλώντας στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Galaxias Fm. 

Όπως κατήγγειλε, τα λύματα από τους βιολογικούς καθαρισμούς των Δελφών, της Άμφισσας, της Ιτέας αλλά και του Γαλαξιδίου, τα δέχεται ο κόλπος της Ιτέας. Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο συμβαίνει πολλά χρόνια, διότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την λειτουργία των εγκαταστάσεων των βιολογικών καθαρισμών.Ο ίδιος τόνισε πως η κατάσταση με την μόλυνση των θαλασσών της Ιτέας δεν πάει άλλο αφού αφενός υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και αφετέρου γκρεμίζεται ο τουρισμός της περιοχής.

Ενδεικτικά, όπως ανέφερε, πρόσφατα γνωστό ξενοδοχείο δέχτηκε γκρουπ με Ιάπωνες. Η περιοχή όμως βρομούσε, ενώ λύματα βρίσκονταν και στους δρόμους της Ιτέας. Ο Π. Μέγκος διερωτάται για το τί θα ένοιωθαν οι τουρίστες βλέποντας αυτή την κατάσταση. 

Διαβάστε περισσότερα- δείτε βίντεο - ηχητικό :   

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη