EKO Ακρόπολις Ράλλυ 2018: Δεύτερη ημέρα δοκιμών

Την πρώτη του οδηγική εμπειρία με το νέο Skoda Fabia R5 απέκτησε ο Θέμης Χαλκιάς με το συνοδηγό του Λεωνίδα Μαχαίρα, ενόψει του πρώτου τους Ράλλυ Ακρόπολις με αυτοκίνητο προδιαγραφών R5.

Το ελληνικό πλήρωμα βρέθηκε σε κλειστή διαδρομή κοντά στη Λαμία μαζί με τον Paulo Nobre, καθώς και οι δύο αγωνίζονται στην «ομπρέλα» της ομάδας Motorsport Italia. Για τον Βραζιλιάνο οδηγό, αυτή είναι μια επιστροφή στο Ράλλυ Ακρόπολις μετά από έξι χρόνια.

Στην προσπάθεια εξοικείωσής του με το αυτοκίνητο, ο Θέμης Χαλκιάς τόνισε ότι στόχος του είναι να προσφέρει θέαμα σε όσους βρεθούν στο βουνό. Ο Γιώργος Φιλιππίδης που ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει στις δοκιμές με το δικό του Fabia R5, μετέθεσε το δικό του τεστ για τις επόμενες μέρες.
Νο14: NOBRE Paulo - MORALES Gabriel

«Έχω αγωνιστεί ξανά στο Ακρόπολις το 2010 και το 2012 και θυμάμαι ότι είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας με αρκετές πέτρες, με πολλές στροφές και αρκετά δύσκολος. Οι σημειώσεις σε κάθε ράλλυ είναι σημαντικές, εδώ όμως είναι πάρα πολύ απαραίτητες καθώς σε κάθε στροφή μπορεί να εγκαταλείψεις. Είναι ένας αγώνας που ξεχωρίζει τα παιδιά από τους άντρες. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στον τερματισμό όσο πιο γρήγορα μας επιτρέπει το επίπεδό μας. Θα ήθελα να κερδίσουμε, όμως θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Έχουμε κάνει μόλις δύο αγώνες με R5 στο χώμα και οι υπόλοιποι συνδυασμοί στην κορυφή είναι πολύ πιο έμπειροι».
Νο30: HALKIAS Efthimios - MAHAERAS Leonidas

«Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιείται, με ένα κορυφαίο αυτοκίνητο. Μου φαίνονται αρκετά περίεργα τα πράγματα και κυρίως γρήγορα, κάτι βεβαίως που είναι φυσιολογικό. Όμως έχω την αίσθηση ότι θα προσαρμοστώ. Έχουμε τρεις ημέρες αγώνα, θα το διασκεδάσω και θα προσφέρω όσο πιο πολύ θέαμα μπορώ στον κόσμο. Για τον αγώνα μπορώ να σας πω ότι δε με ενδιαφέρει τίποτα, κοιτάω να κάνω την τρέλα μου».

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη