Λαμία: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 69χρονου που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της εγγονής του

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του 69χρονου πρώην δικηγόρου που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της 7χρονης εγγονής του, ίσως και του 9χρονου εγγονού του.
Από το πρωί σήμερα, στους διαδρόμους των δικαστηρίων, είχε διαρρεύσει η πληροφορία -αν και δεν είχε κατατεθεί επίσημα το πόρισμα της ιατροδικαστικής- ότι τα ευρήματα από την εξέταση του μικρού κοριτσιού έδειχναν ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον ηλικιωμένο παππού του.
Σύμφωνα με όσα έχουν ήδη διαρρεύσει, υπάρχει ρήξη στον παρθενικό υμένα του παιδιού αλλά και σημεία τριβής στα γεννητικά του όργανα. Είναι χαρακτηριστικό πως στους δικηγορικούς κύκλους σήμερα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο κατηγορούμενος θα προφυλακισθεί. Εκτός των στοιχείων της ιατροδικαστικής, το κλίμα είχε διαμορφωθεί και από το αίτημα του χαμόγελου του παιδιού στην εισαγγελία, να δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και τα στοιχεία του ηλικιωμένου προκειμένου να διερευνηθεί αν εμπλέκονταν και σε άλλες παρόμοιες πράξεις. Το χαμόγελο του παιδιού, που ειδικεύεται στο χειρισμό τέτοιων υποθέσεων, δεν θα ζητούσε κάτι τέτοιο, αν δεν υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις αλλά και στοιχεία από τις εμπλεκόμενες αρχές, για τις πράξεις του 69χρονου, ανέφεραν χαρακτηριστικά νομικοί κύκλοι.
Παραιτήθηκε ο συνήγορος του, για ηθικούς λόγους
Στο μεταξύ, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του πρώην δικηγόρου ο συνηγορός του Δημήτρης Κρούπης, προβάλλοντας ηθικούς λόγους, μετά την διαπίστωση ότι το κορίτσι έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης «Οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπισή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή:  radio-net.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη