Πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Λουκά Λαμίας η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας για την στήριξη της οικογένειας και το δημογραφικό

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
         Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 στον πολυχώρο Πολιτεία στον Άγιο Λουκά Λαμίας η εκδήλωση με θέμα <<Προτεραιότητα στην στήριξη της οικογένειας για την αντιμετώπιση των αρνητικών δημογραφικών τάσεων>> που πραγματοποίησαν οι Γραμματείες Σχέσεων Κοινωνίας –κόμματος και Γυναικείων θεμάτων σε συνεργασία με την ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ,παρουσία του Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα του Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Ευθυμίου Καραισκού και πολλών εκπροσώπων φορέων της περιοχής .Ομιλήτριες της εκδήλωσης ήτανε η κα Ράπτη Ζωή και η κα Συρεγγέλα Μαρία .Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του η κα Ελένη Μακρή πρώην Βουλευτής ο κ.Γιάννης Οικονόμου πρ.Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ και ο κ.Παναγιώτης Φώσκολος Δημοτικός Σύμβουλος δήμου Λαμιέων .
  Πριν την εκδήλωση η κα Ράπτη Ζωή και η κα Μαρία Συρεγγέλα  και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ.Σπύρος Κωσταράς επισκέφθηκαν τον Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη Φθιώτιδας κκ Νικόλαο ,επίσης επισκέφθηκαν το ορφανοτροφείο θυλέων καθώς και τον του Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Ευθύμιο Καραισκο.
Λαμία 20/06/2018
ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ

 









Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη