Χαλκίδα: Συνελήφθη αλλοδαπός με κλεμένο αυτοκίνητο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Χαλκίδα, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο είχε αφαιρέσει από επιχείρηση, στην περιοχή της Νέας Αρτάκης Ευβοίας
Στο εσωτερικό του οχήματος, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς είχε αφαιρέσει, ομοίως από την ανωτέρω επιχείρηση
Συνελήφθη, χθες (29-06-2018) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένας 30χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής και κλοπή τροχοφόρου.
Ειδικότερα, ο 30χρονος εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς να επιβαίνει σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν έμφορτο με διάφορα αντικείμενα (πιεστικό μηχάνημα, συμπιεστής αέρα κ.α.), την προέλευση των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι το χρονικό διάστημα μεταξύ 28 & 29-06-2018, ο 30χρονος αφαίρεσε από επιχείρηση ιδιοκτησίας ημεδαπού, στην περιοχή της Νέας Αρτάκης Ευβοίας, το ανωτέρω όχημα και τα αντικείμενα, τα οποία αναγνωρίσθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.
Επιπλέον προέκυψε, ότι το ίδιο χρονικό διάστημα, είχε αφαιρέσει από γεωργικό ελκυστήρα που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης, καθώς και από αποθήκη αυτής, πληθώρα αντικειμένων (τεμάχια βέργες σιδήρου, βίδες με παξιμάδι ασφαλείας, ανταλλακτικά οχημάτων και γεωργικών μηχανημάτων κ.α.), η αξία των οποίων εκτιμάται στις (4.000) ευρώ.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη