Για την πλατεία του Λαού της Λαμίας (του Γιώργου Σμοκοβίτη)

Ανοιχτή επιστολή ΚΑΙ προς κάθε ενδιαφερόμενο 
Αγαπητέ συμπολίτη μου κε Θανάση Λυκόπουλε,
Μπράβο, ως πρόεδρος ΤΕΕ είπατε ΔΗΜΟΣΙΑ τον ΣΩΣΤΟ λόγο σας. Ως Πρόεδρος υπογράφεται. Ως ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΜΙΩΤΗΣ και ΜΟΝΙΜΟΣ κάτοικος Λαμίας έως τα 18 μου χρόνια ΚΑΙ …. Σημαιοφόρος τελειώνοντας το... “ΠΕΤΡΙΝΟ” Γυμνάσιο, από τότε «εσωτερικός μετανάστης» αλλά συνεχώς νοερώς στη … Λαμία… και τη … Στερεά… εντός Ελλάδας όπως … είναι … εκφράζω τις ευχαριστίες μου.
Σας ενημερώνω ότι ειδικότερα για την Πλατεία ΛΑΟΥ, που αφορά δημοσίευμά σας, επί ΧΡΟΝΙΑ έχω ΚΑΙ με ΑΝΑΦΟΡΕΣ στις … «αρμόδιες» Αρχές και «ένα σωρό» δημοσιεύματά μου  επιμένει να σταματήσει η ΝΤΡΟΠΗ μιας … πλατείας … ΛΑΟΥ Λαμίας … με τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ακριβώς στο ΚΕΝΤΡΟ της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ως … αξιοθέατο μοναδικής ενδεχομένως ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ πρωτοτυπίας … «επίδειξης ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ» στο Κέντρο Πόλης στο Κέντρο Κεντρικής Πλατείας…ΛΑΟΥ ΤΗΣ…
Εκάλεσα μάλιστα μια χρονιά την Ημέρα του … «Let’s do it» να μην … πάμε  στο … Ισιαδάκι, αλλά να ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ στη πλατεία ΛΑΟΥ για να ΦΥΓΟΥΝ οι σκουπιδοτενεκέδες από το ΚΕΝΤΡΟ της … Πλατείας και ΗΡΘΑ 400 χιλιόμετρα  «εσωτερικός μετανάστης – πήγαινε – έλα». Έμεινα στη … Πλατεία, ΜΟΝΟΣ, όπως και ο … Δήμαρχος μόνος του στο … Ισιαδάκι.. Τα … «Let’s do it» τα … έψαξα, δεν ξέρω ΠΟΥ ήταν, τι καθάριζαν, αλλά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και την Ημέρα Γιορτής … Σκουπιδιών και κάθε μέρα 361 (ή 362) ημέρες και νύχτες ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ έμειναν και ΜΕΝΟΥΝ.
ΤΙ έχω προτείνει και το ξαναεπαναφέρω επί … ΧΡΟΝΙΑ από χρόνια ΠΡΙΝ, συγκεκριμένη ΛΥΣΗ: Χρόνια ΠΡΙΝ θα είχαμε ΟΦΕΛΟΣ μιας ΚΑΘΑΡΗΣ Πλατείας ΑΝ είχε υιοθετηθεί η πρότασή μου, και θα ωφεληθεί η Πόλη ΑΝ έστω από ΤΩΡΑ μέχρι να γίνουν όλες αυτές οι «ωραίες επί ΧΡΟΝΙΑ εξαγγελίες» τα … σχέδια … οι εκτελέσεις, οι … διαμορφώσεις κλπ. κλπ. υλοποιηθούν ΝΑ ΓΙΝΕΙ, έστω τώρα, για … πρώτη φορά… με τούτη τη … Δημοτική Αρχή … της … «νέας» … με την ΙΔΙΑ «παληά σκουπιδιών Πλατεία» ΚΑΙ με επί ΧΡΟΝΙΑ τώρα του … «νέου» προσωπικού της «νέας» Αρχής…:
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ οι επίγειοι ΚΑΔΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΟΛΟΙ. Να μείνουν ΜΟΝΟ μικρά καλαθάκια για σκουπιδάκια περαστικών. Να μείνουν οι … υπόγειοι… και ΠΕΡΑΝ αυτών να ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ με τη Δημοτική Αρχή ΚΑΙ τους περιοίκους της ΠΛΑΤΕΙΑΣ κυρίως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ να ρίχνουν τα σκουπίδια τους ΜΟΝΟ συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα, που από κοινού θα συμφωνήσουν. Και αυτή την ώρα π.χ. 8-8,30΄    πρωΐ ή 9-9,30΄ το βράδυ ή ΟΠΟΙΑ άλλη συμφωνούν, που θα ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ένα απορριμματοφόρο του ΔΗΜΟΥ αυτό το χρονικό διάστημα κάθε μέρα, και θα τα πετούν κατευθείαν μέσα σε ΑΥΤΟ. Σκουπίδια ΤΕΛΟΣ στην ΠΛΑΤΕΙΑ. Το απορριμματοφόρο επί ένα τέταρτο της ώρας πρωί ή βράδυ ΔΕΝ εμποδίζει ΚΑΝΕΝΑΝ και ΤΙΠΟΤΑ επειδή υπάρχει η ΕΣΟΧΗ στο δρόμο που θα μένει ΕΚΕΙ επί ένα τέταρτο, χωρίς εμπόδιο σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Οι επαγγελματίες ΔΕΝ θα πετούν «όποτε καπνίσει» τα σκουπίδια ΕΞΩ από τους κάδους, αλλά θα τα συγκεντρώνουν σε σακκούλες ΜΕΣΑ στον χώρο τους και θα πετούν μια φορά, όπως συμφωνήσουν πρωί ή βράδυ στο απορριμματοφόρο. ΚΕΡΔΟΣ για ΟΛΟΥΣ και για τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ στην Πλατεία ΛΑΟΥ.
Συμφωνείτε ως ΤΕΕ κε Λυκόπουλε; Τίποτα δεν ΣΑΣ υποχρεώνει να το «συζητήσετε» θετικά – αρνητικά ή να σιωπήσετε. Εσείς ΔΕΝ είστε «αρμόδια» ΑΡΧΗ να απαντήσετε ή να ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ενέργειες. Οι Αρχές γράφοντας στα … «υποδήματα» την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ εκ του Συντάγματος ΔΕΝ απαντούν. Εσείς, δικαίωμά σας. Για να βαφτούν τα ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ κάγκελα και να μπουν μεντεσέδες στη δίφυλλη πόρτα του Μνημείου του ΔΙΑΚΟΥ που τη συγκρατούσαν με … ΑΛΥΣΙΔΕΣ να μην πέφτει, χρειάστηκε να ενημερώσω προφορικά ότι θα … αλυσοδεθώ ΕΚΕΙ, για να ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ τους.
Φιλικότατα με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πίστη μου ότι ΜΟΝΟ με «Συμπαράταξη ΝΟΜΙΜΩΣ Πολιτών» το Καλύτερο.
Με την εκτίμησή μου,
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη