Στερεά Σε Νέα Τροχιά: Επίκαιρη Ερώτηση για το οδικό Δίκτυο στο Αυλωνάρι Ευβοίας

Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Εύβοιας Γιώργος Κουλούρης ενόψει της επόμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα γίνει στη Λαμία  τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018. Η επίκαιρη ερώτηση αφορά το οδικό Δίκτυο του Δημοτικού Διαμερίσματος Αυλωναρίου στην Εύβοια. Τα σημάδια εγκατάλειψης και η έλλειψη σηματοδότησης κατά μήκος του οδικού δικτύου δυσχεραίνουν και καθιστούν επικίνδυνη την κυκλοφορία των κατοίκων στους οικισμούς γύρω από το Αυλωνάρι. Ακολουθεί η ερώτηση:

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ: ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟ
   
Το Αυλωνάρι είναι Δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.
Γύρω από αυτό υπάρχουν αρκετοί οικισμοί που συνδέονται οδικώς με το Αυλωνάρι.
Εκτός από το γεγονός ότι το οδικό δίκτυο βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη υπάρχει και ανυπαρξία σηματοδότησης κατά μήκος του,  ιδιαίτερα στα σημεία που υπάρχουν συνδέσεις με διπλανούς οικισμούς, σε σημείο που να είναι δύσκολη η διάκριση ανάμεσα  στο κύριο και τούς δευτερεύοντες  άξονες.
Το γεγονός αυτό καθιστά επικίνδυνη την κυκλοφορία των κατοίκων.
Δεδομένου ότι η κυκλοφορία είναι ιδιαίτερα αυξημένη και αναμένεται να αυξηθεί περισσότερο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ιδιαίτερα στα σημεία εξόδου προς τις γύρω παραλίες.
Ερωτάται ο κ. Αντιπεριφερειάρχης,
Τι προτίθεται να κάνει η περιφέρεια προκειμένου να γίνει η σηματοδότηση στα πιο πάνω σημεία;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
ΛΑΜΙΑ 15  ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη