Ανακοίνωση της Ε.ΣΥ. (Ελλήνων Συνέλευσις)

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ &ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Α.Φ.Μ. 997343310 Δ.Ο.Υ. Ε΄ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ 132545107000
ΘΕΤΙΔΟΣ 2 & ΦΙΛΙΠΠΟΥ,  ΤΚ 41222, ΛΑΡΙΣΑ, ΕΛΛΑΣ
Τηλ.6985127058 ,Εμαιλ: kpd.thes.ke@gmail.com
                                                                                                                    
                                                                               ΛΑΡΙΣΑ  18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
      Ο θυμός των Ελλήνων έγινε  τεράστιος. Το έγκλημα εναντίον τους άπειρο.
      Το καθεστώς έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο καθώς παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας μετά από τόσα συλλαλητήρια που σου διοργάνωσε Έλληνα πολίτη, απαξιώνοντας για άλλη μια φορά την πολιτική σου βούληση. Στην Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δεν ανεχόμαστε το άδικο που παράγεται στον ΑΝΘΡΩΠΟ.  Το Σάββατο το καθεστώς ΣΥΝΕΛΑΒΕ τον τεράστιο ΕΛΛΗΝ πολεμιστή ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ με ανυπόστατες  και πλήρως ψευδείς κατηγορίες, κατασκευασμένες  από το παρακράτος και τους προδότες που συνεργάστηκαν με αυτό ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ. Το καθεστώς ενεργώντας με παράνομες διαδικασίες επιτέθηκε με μανία σε   αυτόν που πήγε απέναντι σε όλο το πολιτικό-κοινωνικό-καθεστώς όταν πρωτοεμφανίστηκε στερεώνοντας τα 600Δις δολλάρια στο όνομα της ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τα οποία πάγωσαν την άτακτη χρεοκοπία που το καθεστώς μας είχε δρομολογήσει.
      Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ είναι αυτός που αποκάλυψε όλα τα επτασφράγιστα μυστικά του καθεστώτος. Μας έδειξε τα παγκόσμια ταμεία που η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ 115,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ πλούτο, μας αποκάλυψε πως δεν υπάρχει νόμιμη Βουλή καθώς δεν υπάρχει ΦΕΚ « σύστασης  σε σώμα της Βουλής» που σημαίνει πως κανένας μέσα στην βουλή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να παράγει νόμους και δεν είναι ούτε βουλευτές. Παρανόμως ΕΚΧΏΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ και συνέχισαν το έργο της μεθοδευμένης αποδόμησης του έθνους μας σε όλα τα επίπεδα.
     Φτάσαμε 6 χρόνια αργότερα μετά από πολλές μάχες με το καθεστώς να κυνηγάει μανιωδώς τον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ και την Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με οποιοδήποτε τρόπο. Με μια παραγωγή δήθεν νόμων με σχέδιο να κλειδώσει τον μοναδικό μηχανισμό του ΕΘΝΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ, την Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ η οποία είναι ικανή να ελευθερώσει όλο το ανθρώπινο γένος. Με την δημιουργία γραφείων « τοπικών οργανισμών αυτοδιοίκησης» τα οποία μεταβιβάζουν την δύναμη στον πολίτη. Αυτή την δύναμη φοβούνται να μην την πάρεις στα χέρια σου ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ και για αυτό τα πάνω από τα 400 γραφεία μας σε Ελλάδα και εξωτερικό αριθμούν πάνω από 200 επιθέσεις.
      ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους πολίτες να ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ και να ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ σε ένα πραγματικό πλαίσιο δημοκρατίας το οποίο προσφέρει ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ δόμησε για όλους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ-ΔΟΓΜΑ-ΧΡΩΜΑ.
     ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ
     ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ
     ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΟ             ΑΣΗΚΩΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ
    ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΡΑ!
     ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 11:00 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΤΗΡΙΟ 10 ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ ΝΑ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.
ΤΩΡΑ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ    ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ-ΧΡΩΜΑ-ΔΟΓΜΑ

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Κ.Δ.Π. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ

Ανακοίνωση της Ε.ΣΥ. Λαμιέων :



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη