Το Συλλαλητήριο της Λαμίας για τη Μακεδονία δείχνει το δρόμο για ένταση του αγώνα

Το Συλλαλητήριο της Λαμίας για τη Μακεδονία δείχνει το δρόμο για ένταση του αγώνα ώστε να αποτραπεί η ολοκλήρωση των αντεθνικών ενεργειών.

Κρατούμε στο μυαλό μας εξαιρετικές στιγμές για να μας δυναμώνουν στον αγώνα μας. Ξεχωρίζουμε την σεμνότητα και την πρόταξη του ΕΜΕΙΣ των οργανωτών. Τους γονείς με τα μικρά παιδιά τους αγκαλιά να ανεμίζουν τη γαλανόλευκη. Τη γιαγιά που κουβαλούσε τη μεγάλη σημαία χωρίς στιγμή να καταβληθεί. Τα λεβεντόπαιδα από τη Λάρισα που οργώνουν την Ελλάδα για εθνική αφύπνιση και ήρθαν από το Πισοδέρι στη Λαμία χωρίς να φεισθούν κόπου και εξόδων. Τους ταξιτζήδες της Λαμίας που κινήθηκαν με τα οχήματά τους δίνοντας δύναμη στη δύναμη σκορπίζοντας ενθουσιασμό. Τον απλό πολίτη που αγνόησε τις "πίσω γραμμές" για μη συμμετοχή και γέμισε την πλατεία. Τις πολλές και τους πολλούς εφήβους που έδωσαν παλμό με τα συνθήματά τους. Τον εθνεγέρτη παρουσιαστή που όταν έκανε προσκλητήριο νεκρών μακεδονομάχων σείστηκε ο τόπος από την αντιφώνηση: ΠΑΡΩΝ!

´Ολοι μαζί, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΟΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!


Συντονιστική Πολιτιστικών Συλλόγων

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη