Συνεδρίαση Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου στη Λαμία

«Συνεδρίαση Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου»
Κύριοι,
Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 & ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία, στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας (Όθωνος 3), η 2η Τακτική Συνεδρίαση του νεοσυσταθέντος Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας με τα εξής θέματα:
1. Επικύρωση πρακτικού της από 22/05/2018 συνεδρίασης του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου.
2. Συζήτηση και κατάθεση προτάσεων επί του κατατεθειμένου στο Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης Σχεδίου Κανονισμού Οργάνωσης και Λειτουργίας του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου.
3. Προτάσεις συνεργασίας για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση, από κοινού με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, δράσεων ή έργων με έμφαση στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.
4. Ανακοινώσεις.
Επιγραμματικά σας αναφέρουμε ότι το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο σύμφωνα με το άρθρο 89 του Ν. 4497/2017, έχει ως αποστολή του το συντονισμό της δράσης των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας, με βάση τις αρχές της υπεράσπισης των συμφερόντων των μελών του, της αποδοτικότητας και της ισόρροπης περιφερειακής ανάπτυξης.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Ηλ. Κυρίτσης

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη