Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στη Λαμία


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλούμε όλες και όλους τους συνέλληνες και φιλέλληνες να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, στις 19:30, στην πλατεία Αθ. Διάκου της Λαμίας.
Αυτό το Συλλαλητήριο, το πρώτο μετά τις όποιες υπογραφές, σηματοδοτεί την άρνηση της ηττοπάθειας, προτείνει τρόπους αποφυγής αντεθνικών τετελεσμένων, επιδιώκει την περαιτέρω εθνική αφύπνιση και τονίζει την ανάγκη άμεσης υπέρ πατρίδας αντεπίθεσης.
Τονίζουμε με έμφαση ότι το θέμα δεν πρέπει να εκτραπεί στο δημόσιο διάλογο σε κομματικές αντιπαραθέσεις, όπως εντέχνως προωθείται πανελληνίως, αλλά τίθεται με σαφήνεια και καθαρότητα το ποιοι αρνούνται την αντεθνική συμφωνία και ποιοι την υποστηρίζουν.
Ενάντια στο δόγμα τού αναπόφευκτου, ενάντια στην αδράνεια και στον ωχαδερφισμό, ενάντια στη συνέχιση των λαθών και στον ενδοτισμό, σηκώνουμε το ανάστημά μας τιμώντας τους ένδοξους προγόνους μας και την ιστορία του έθνους μας και υπό την σκέπη της γαλανόλευκης βροντοφωνάζουμε:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!
ΟΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!
´Ολοι και όλες εκεί, κρατώντας τη γαλανόλευκη!
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ!

Συντονιστική Πολιτιστικών Συλλόγων



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Συλλαλητήριο για την Μακεδονία σαφώς και θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία, την προσεχή Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, στις 19:30, στην πλατεία Διάκου, ασχέτως καιρικών συνθηκών.
Οι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους κι έδωσαν τη ζωή τους για την αδιαπραγμάτευτη ελληνικότητα της Μακεδονίας και δεν επιτρέπεται ο ήλιος ή η βροχή να σταθούν ανασταλτικοί παράγοντες στην εκεί παρουσία μας.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ!
Παρεμπιπτόντως, όσοι προσπαθούν διά ψιθύρων να διαδώσουν ότι το μεγάλο αυτό ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ «τελείωσε», οφείλουν να γνωρίζουν ότι το πλήθος των Ελλήνων που έως τώρα αθροίζεται στα απανταχού συλλαλητήρια αριθμείται σε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (χωρίς να συνυπολογίζονται τα μέλη των οικογενειών τους ή όσων μπορούν να επηρεάσουν οι συμμετέχοντες ή όσοι δεν μπόρεσαν να παραστούν σ’ αυτά για διάφορους λόγους) καί, βεβαίως, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Επιπλέον: το άρθρο 44, παράγραφος 2 του Συντάγματος ορίζει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με Διάταγμα Δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;
Ζητούμε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!
Τέλος, πάντα υπάρχει η δυνατότητα της Κυβέρνησης να προκαλέσει εκλογές ή η δυνατότητα των κομμάτων να προβούν σε νόμιμες ενέργειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εκλογές και, ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, να ψηφίσει ο ελληνικός λαός, για να δουν εάν έχουν λαϊκή εντολή όσοι στηρίζουν ανθελληνικές θέσεις, εκποιούν την γλώσσα μας, την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας, υπονομεύοντας τόσο τη συνέχεια του ελληνισμού όσο και το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων (παραχώρηση δικαιωμάτων -μεταξύ άλλων- στα Σκόπια επί της ελληνικής ΑΟΖ και παντοειδείς διεκδικήσεις εις βάρος της Μακεδονίας και συνολικότερα της Ελλάδας).
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!
Εάν τα κόμματα διχάζουν, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΩΝΕΙ!
Αυτή τη μέρα, πέρα από κόμματα και χρώματα, ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΚΕΠΗ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Συντονιστική Πολιτιστικών Συλλόγων

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη