Φεστιβάλ Οίτης 2018: Απόστολος Ρίζος LIVE - Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 - Τόπος Τεχνών «Χώρα»

12ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣ
MINIMALS – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ LIVE
ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ «ΧΩΡΑ», ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ


Minimals. Ο Απόστολος Ρίζος live.Στο κοντραμπάσο ο Θοδωρής Κουέλης. Ρυθμός, συναίσθημα και ερμηνεία συναντιούνται σε ένα μουσικό project μυσταγωγίας.
Από το  «Τι να θυμηθώ» και τη «Φυσαλίδα», στο «Σ΄ αυτή τη χώρα» και το «Ντούρου-Ντούρου». Δεκαεφτά χρόνια δισκογραφίας και ο Απόστολος Ρίζος, ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ερμηνευτές και τραγουδοποιούς της εποχής μας, θα είναι κοντά μας  στο 12ο Φεστιβάλ Οίτης.
Με τη χαρακτηριστική του επιμέλεια στην επιλογή των τραγουδιών και τις ξεχωριστές του ερμηνείες συμπράττει μουσικά τα τελευταία χρόνια με τον δεξιοτέχνη του κοντραμπάσου Θοδωρή  Κουέλη και παρουσιάζουν μια παράσταση εφ’ όλης της ύλης που εξαφανίζει τα σύνορα μεταξύ των μουσικών ειδών, δημιουργώντας μια μοναδική μουσική εμπειρία στον ακροατή.
Αγαπημένα κομμάτια από την παλαιότερη δισκογραφία του Απόστολου Ρίζου  συναντούν τα πιο πρόσφατα από το νέο του ψηφιακό album με  τίτλο «ΕΛΛΗΣ ΑΗ ΛΑΝΤ», για να συνομιλήσουν άλλοτε συνωμοτικά και άλλοτε ανατρεπτικά με τον Βαμβακάρη, τον Λοΐζο, τον Χατζιδάκι, τον Θοδωράκη, τον Ξυδάκη, τον Τσιτσάνη, τον Μικρούτσικο, τον Θ.Παπακωνσταντίνου, τον Ζούδιαρη, τον Καζαντζή, τον Ζερβουδάκη, τον Σουρή, τον Λειβαδίτη, τον Ρασούλη, τη Νικολακοπούλου, σε ένα μινιμαλιστικό μουσικό project μυσταγωγίας,  όπου η ερμηνεία, το συναίσθημα και η ουσία των τραγουδιών έχουν τον πρώτο ρόλο.
 Παίζουν:
Θεόδωρος Κουέλης: κοντραμπάσο / effectsbass
Απόστολος Ρίζος: κιθάρες / φυσαρμόνικα/ loops
Τιμή εισιτηρίου:
Γενική είσοδος: 8€
Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 12ου Φεστιβάλ Οίτης στο xwra.gr

Info:
Απόστολος Ρίζος Minimals
Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018
Ώρα έναρξης 22.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
 e-mail: info@xwra.gr
www.xwra.gr









Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη