Δύο συλλήψεις σε αγροτική περιοχή των Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί σε αγροτική περιοχή των Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν (6) δενδρύλλια κάνναβης, (297,3) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και (4) τρίφτες κάνναβης
Από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθησαν προχθές (21-07-2018) το βράδυ σε αγροτική περιοχή των Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 37 και 45 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν κατά την μετάβασή τους στην ανωτέρω περιοχή, με σκοπό την περιποίηση δενδρυλλίων κάνναβης.
Από τους αστυνομικούς εκριζώθηκαν έξι (6) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1) έως και (1,6) μέτρων, ενώ κατασχέθηκε επίσης αυτόματο σύστημα ποτίσματος, αποτελούμενο από λάστιχο και δεξαμενή νερού, καθώς και αυτόματο προγραμματιστή ποτίσματος.
Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν ακολούθως σε οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (297,3) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και (4) τρίφτες κάνναβης.
Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας .

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη