Το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ στηρίζει τα μεγαλύτερα τοπικά πολιτιστικά φεστιβάλ!

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ στηρίζει τα μεγαλύτερα τοπικά πολιτιστικά φεστιβάλ!

Αθήνα, 23 Ιουλίου 2018. Το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη δεσμών τόσο με τη νέα γενιά όσο και με την τοπική κοινωνία, από την οποία προέρχεται, και συνεισφέρει σε αυτήν μέσα από τις ενέργειες τις οποίες υποστηρίζει στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας. Έτσι λοιπόν, και το φετινό καλοκαίρι, υποστηρίζει τη διεξαγωγή δυο από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά Φεστιβάλ: του «Φεστιβάλ Οίτης» και του «Φεστιβάλ νέων Πελασγία εν Δράσει».
Το νερό ΙΟΛΗ, το οποίο αναβλύζει αγνό, ισορροπημένο και εμπλουτισμένο με τα πιο πολύτιμα συστατικά που του προσφέρει η Φύση, από τους πρόποδες της Οίτης, δίνει λοιπόν το παρόν και το καλοκαίρι του 2018 σε εκδηλώσεις που προσφέρουν ζωντάνια στον τόπο και συνεισφέρουν στο να φέρουν τους ανθρώπους πιο κοντά. Στο πλαίσιο των χορηγιών προσφέρει, μέσα από συνεργασία με τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, δωρεάν προσκλήσεις  σε επιλεγμένες εκδηλώσεις για… μικρούς και μεγάλους, όπως η μουσικοχορευτική κωμική παράσταση «Μόλις χώρισα», οι συναυλίες των κορυφαίων καλλιτεχνών Γιάννη Κότσιρα και  Γιάννη Χαρούλη αλλά και η παιδική παράσταση «Στρουμφάκια» !

Σημειώνεται ότι το Φεστιβάλ Οίτης περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων ταξιδεύοντας τους θεατές στη μαγεία της τέχνης ενώ, το Pelasgia En Drasi Festival, για 3η συνεχή χρονιά, στοχεύει να ενώσει και να διευρύνει τους ορίζοντες των νέων της ευρύτερης περιοχής Στερεάς Ελλάδας μέσα από τον εθελοντισμό και την δημιουργικότητα.

Μέσα από τις δράσεις αυτές, και πολλές άλλες, το νερό ΙΟΛΗ, με τα μοναδικά ποιοτικά του χαρακτηριστικά, και παρουσία από το 1991 στην Κεντρική Ελλάδα, στην περιοχή του Μοσχοχώριου Λαμίας, υπόσχεται ότι θα συνεχίσει τη συνεισφορά στην τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους της! Μέχρι τότε, σας εύχεται… Καλό Καλοκαίρι!


#ioli
#i_iolieinaidiplasas
#iolinero
#ioliwater

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη