«ΠΑΣ Λαμία», Ξανά !!!



 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑ 1964
Ερυθρού Σταυρού 1  - 35131 - ΛΑΜΙΑ
    ΤΗΛ. – FAX:2231036026 - email:erasitexnis.paslamia1964@gmail.com

Λαμία 04 Ιουλίου 2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητά μέλη και φίλοι,

    Η 1η παρουσία της ομάδας μας στo πρωτάθλημα της Superleague ήταν ομολογουμένως επιτυχημένη. Επιτυχία  που έγκειται στο ότι αν και νεοφώτιστη, εμφάνισε αξιόμαχο σύνολο, αγωνίστηκε καθαρά και με το κεφάλι ψηλά, τήρησε το fair play, απέσπασε τα εύσημα για τη φιλοξενία που προσέφερε στην έδρα της και εξέπληξε ευχάριστα όπου κι αν έπαιξε.

    Με τον τρόπο αυτό δίκαια  κέρδισε τον σεβασμό φιλάθλων και αντιπάλων,  όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε παρακολουθώντας  την παντού από κοντά.

    Η παρουσία και παραμονή στην μεγάλη κατηγορία πιστώνεται στο πείσμα και τη μεθοδικότητα του Π. Παπαϊωάννου, του Γ. Ποντίκα και της υπόλοιπης Διοίκησης,  στο εργατικό και έμπειρο προπονητικό τιμ και στο ομαδικό - αγωνιστικό πνεύμα των παικτών.

    Μπροστά μας τώρα  βρίσκεται μια νέα πρόκληση αφού το νέο πρωτάθλημα προβλέπεται ακόμα πιο ανταγωνιστικό και η καλή πορεία της "ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964" απαιτεί πιο ισχυρή παρουσία των φιλάθλων και πιο μαζική ενίσχυση με προμήθεια καρτών διαρκείας και εισιτηρίων.

    Ξεκινώντας από την "πρώτη" της ομάδας μας στις 4 Ιουλίου και για όλη τη σεζόν 2018-2019,  ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ,  Ερασιτέχνης και Φίλαθλοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας ώστε να καθιερωθούμε στη μεγάλη κατηγορία συνεχίζοντας με όνειρα τη λαμπρή ιστορία του Συλλόγου.

Γι αυτό πρέπει να... "ΠΑΣ Λαμία" Ξανά  !!

Για το Δ.Σ.
                                 Ο                                                                Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



              ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ                       ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη