«Κόμματα ή Προγράμματα; Καταστροφές», του Γιώργου Σμοκοβίτη

Κόμματα ή Προγράμματα;
Καταστροφές
ΓΙΩΡΓΟΥ   ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
    Διαλέγουμε  “Κόμμα”. Γιατί έχει “αυτό” το ... πρόγραμμα. Τι θα ήθελα; Να διαλέγαμε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Όποιο “κόμμα” κι' αν τόχει. Το «Κόμμα» το ... δικαιολογείς ... μετά ... ακόμα κι ' όταν το ... «πρόγραμμά του» το στέλνει... περίπατο. Το πρόγραμμα όμως δεν παίρνει δικαιολογίες, συγχωροχάρτια η ... εγωισμούς. Είναι η δεν είναι ΑΥΤΟ που διάλεξες, που ψήφισες. Και το ΕΛΕΓΧΕΙΣ, το βλέπεις ΑΝ εφαρμόζεται ή όχι . Είναι συγκεκριμένο ενώ το ...«κόμμα» αέρας κοπανιστός. «Ιδέες» ... “θεωρίες” .... κορδέλλες πολλές και ... μεταξωτές ... ψάξε βρες ... μετά ...
    Προ-εκλογικός αγώνας. Όλοι οι ... αγωνιστές και οι ... «αγωνίστριες» μαζί “κόμματα υποψηφίων” και όλοι οι “κομματοαγωνιστές” οι .. «καλύτεροι αυτοί και ... αυτές» υποψήφιοι. Σαχλαμάρες «πολιτικής».
    Τι ζήτησα και το ξαναζητώ:  Οι «αρμόδιοι» και οι ... «υποψήφιοι» να συγκεντρώσουν τον «κόσμο» τον ... “λαό τους” σε ενημερώσεις: ΠΟΥ θα μαζευτούν ΠΩΣ θα μετακινηθούν ΤΙ θα κάνουν ΑΝ μια καταστροφή ή μια “μαζικά έκτακτη ανάγκη – κίνδυνος” εμφανιστεί στην περιοχή , στην πόλη , στη γειτονιά τους. ΑΝΤΙ για “κομματικές συγκεντρώσεις με ... φανφάρες της δεκάρας τις ... ΙΔΙΕΣ”, να:  ΚΑΛΕΣΟΥΝ τους ΠΟΛΙΤΕΣ σε “σημεία συγκέντρωσης” με Ενημέρωση σε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ αντιμετώπισης ΚΙΝΔΥΝΩΝ. Αυτό. Το απλό. Το εφικτό. Το ΚΑΛΟ.Τώρα. Με “Συμπαράταξη ΠΟΛΙΤΩΝ”. Για τις δύσκολες Ώρες ΟΛΩΝ.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη