Η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Νηστευτού στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Λαμίας. 10ήμερο Λατρευτικών Εκδηλώσεων

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ ΙΣ
H Πόλις της Λαμίας θα υποδεχθεί την Τιμία και Χαριτόβρυτο Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Νηστευτού Οικουμενικού Πατριάρχου.
    Με σκοπό τον αγιασμό και την ενίσχυση των πι­στών, η  Ιερά Μητρόπολίς μας εν όψει της Εορτής του Α­γί­ου Μεγαλομάρτυρος Δημη­τρί­ου του Μυροβλύτου θα με­ταφέρει εις τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Λα­­μίας την Τιμία και Χαριτόβρυτο κάρα του εν Αγιοίς Πα­τρός ημών Ιω­άν­νου του Νηστευτού Οικουμενικού Πα­τριάρχου, η οποία φυλάσσεται ες την Ιερά Μονή Αγάθωνος.
     Η υποδοχή της Τιμίας Κάρας θα γίνει από τον Σε­βα­σμιώτατο Μη­τρο­πολίτη μας κ. Νικόλαο και τον Ιε­ρό Κλήρο το Σάββατο 20 Οκτω­βρί­ου και ώρα 6:00 το α­πόγευμα, στα προπύλαια του Ιερού Ναού του Αγίου Δη­μη­τρί­ου Λαμίας.
     Η Τιμία κάρα θα παραμείνει στον Ιερό Ναό μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου, απ' όπου και θα αναχωρήσει μετά το πέρας της Ιεράς Παρακλήσεως.
     Καλούνται οι πιστοί να συμμετάσχουν στην υποδοχή και στις Ιερές ακολουθίες, πού θα τελούνται καθημερινά  στον Ναό, ώστε να λάβουν την χάρη και την ευλογία του Μεγάλου Αυτού Αγίου της Εκκλη­σί­ας μας.

     Σάββατο 20 Οκτωβρίου 6:00 το απόγευμα υποδοχή στα προπύ­λαια του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου Λαμίας.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη