Στην περιοχή του Δομοκού την Παρασκευή 12.10 ο Χρήστος Σταϊκούρας

Λαμία, 11 Οκτωβρίου 2018
Ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας πραγματοποιεί δεύτερο κύκλο συναντήσεων εργασίας με τις Δημοτικές Tοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, συνεπής στη δέσμευση ότι αυτός θα πραγματοποιείται τακτικά κατά το τελευταίο τρίμηνο κάθε έτους. Στόχος, η συστηματική ανταλλαγή απόψεων με τις κατά τόπους οργανωτικές δομές του Κόμματος για τη συνεχή βελτίωση της πολιτικής λειτουργίας τους και της αποτελεσματικότητας των παρεμβάσεών τους.
Παράλληλα, το πρόγραμμα των κατά τόπους συναντήσεων του κ. Σταϊκούρα θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε τοπικές μεταποιητικές επιχειρήσεις και παραγωγικές μονάδες, δεδομένου ότι η ανάγκη ενίσχυσης της υγιούς και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, της δημιουργίας ποιοτικών θέσεων απασχόλησης και της προστασίας των εργαζομένων πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα τόσο της Πολιτείας, δημιουργώντας το κατάλληλο θεσμικό, λειτουργικό και φορολογικό πλαίσιο, όσο και των ίδιων των επιχειρήσεων, επιδεικνύοντας αυξημένη εταιρική υπευθυνότητα και κοινωνική ευθύνη.
Η πρώτη επίσκεψη και συνάντηση θα γίνει αύριο, Παρασκευή 12.10.2018, στην περιοχή του Δομοκού.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη