Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας συμμετέχει στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας & Οινολογίας στο Ζάππειο

Τον Οκτώβριο η  Ελλάδα θα γίνει το κέντρο γαστρονομίας και οίνου της Ευρώπης. Μία μοναδική ευκαιρία για την προβολή και παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με την γαστρονομία, το φαγητό, το κρασί, το μαγείρεμα, την απόλαυση εδεσμάτων και ποτών, δίνεται με την συμμετοχή στην εξειδικευμένη ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ-ΟΙΝΟΥ που διοργανώνεται παράλληλα με το 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας, που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Ελλάδα, μετά από πολλές επιτυχείς διοργανώσεις σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες.  
Το Συνέδριο και η Έκθεση τελούν υπό την Αιγίδα πολλών Υπουργείων και Φορέων του Τουρισμού και της Γαστρονομίας, που θα λάβει χώρα στον προβεβλημένο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, στην Αθήνα. Στην Έκθεση Πολιτισμού – Τουρισμού – Γαστρονομίας – Οίνου, αναμένεται η συμμετοχή υπέρ των 100 φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων και παραγωγικών επιχειρήσεων, ενώ έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τουριστικά χαρακτηριστικά τους οι Ελληνικές Περιφέρειες και Δήμοι.
Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας θα κατέχει σημαντική θέση στο συνέδριο, έχοντας εξασφαλίσει 3 περίπτερα 27 τ.μ. συνολικά.Με δεδομένο τα συγκεκριμένα τετραγωνικά μέτρα, το έντονο ενδιαφέρον για την εκδήλωση και με σκοπό την άρτια διοργάνωση της συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις επιχειρήσεις που θα θελήσουν να συμμετάσχουν.
Παρακαλούμε όσες επιχειρήσεις επιθυμούν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας & αποστέλλοντας την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος το αργότερο έως τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας. Υπεύθυνοι επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες:
  1. Χρήστος Σανίδας, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων (τηλ. 2231022112, e-mailinfo@fthiotidoscc.gr)
  2. Χριστόφορος Παπαβασιλείου, Συνεργάτης Επιμελητηρίου Φθιώτιδας (τηλ. 6972927017, e-mail:cpap1808@yahoo.grchristoforos.papavasiliou@gmail.com )

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη