Συνελήφθησαν δύο άτομα σε Βοιωτία και Εύβοια για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας και Εύβοιας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία
Συνελήφθησαν, χθες (15-10-2018) απογευματινές ώρες, σε περιοχές της Βοιωτίας και της Εύβοιας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων , δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 27 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα:
  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη ο 29χρονος σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (13) γραμμαρίων, καθώς και (28) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
  • Από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη ο 27χρονος στη Χαλκίδα, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (12) γραμμαρίων. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής του στη χώρα μας.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. 


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη