Ο Νότης Μαριάς στο Γοργοπόταμο την Κυριακή 25 Νοεμβρίου

Ο Νότης Μαριάς στο Γοργοπόταμο την Κυριακή 25 Νοεμβρίου
Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τους ήρωες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης που ανατίναξαν τη γέφυρα του Γοργοποτάμου τον Νοέμβριο του 1942, θα παρευρεθεί την Κυριακή 25/11/2018  στον ηρωικό Γοργοπόταμο ο Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς.
Ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής θα παρακολουθήσει την επιμνημόσυνη δέηση και θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων της Εθνικής Αντίστασης.
Σε  δηλώσεις του ο Νότης Μαριάς επισημαίνει ότι «οφείλουμε όλοι μαζί ενωμένοι να συνεχίσουμε ακόμη πιο αποφασιστικά τον αγώνα μας έτσι ώστε να αναγκαστεί η Γερμανία επιτέλους να σεβαστεί τις Διεθνείς Συνθήκες και να  καταβάλει τις Πολεμικές Επανορθώσεις, να εξοφλήσει το Αναγκαστικό Κατοχικό Δάνειο και να πληρώσει τις αποζημιώσεις των συγγενών των θυμάτων που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής».
«Ο ηρωισμός των συμπατριωτών μας που ανατίναξαν τη γέφυρα του Γοργοποτάμου» καταλήγει ο Νότης Μαριάς «ας αποτελέσει παράδειγμα θάρρους και αντίστασης προκειμένου να πετάξουμε την τρόικα έξω από την Πατρίδα μας και να ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα».
Τέλος, στο πλαίσιο της παραμονής του στη Φθιώτιδα και μετά το πέρας των εκδηλώσεων στο Γοργοπόταμο, ο Νότης Μαριάς θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και θα συναντηθεί με φίλους του Κινήματος «ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ».

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη