Η απόλυτη και ριζική θεραπεία των αιμορροΐδων!

 Ποσοστό επιτυχίας που ξεπερνά το 95%  και άριστα  αποτελέσματα , προσφέρει η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος D.G.H.A.L.(DopplerGuidedHemorroidalArteryLigation) στην ριζική θεραπεία των αιμορροΐδων!

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες αλλά και τα στατιστικά στοιχεία από εκατομμύρια επεμβάσεις σε Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία και Ιαπωνία η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος με υπερήχους D.G.H.A.Lπροσφέρει στους ασθενείς την απόλυτη και ριζική θεραπεία για όλες τις μορφές των αιμορροΐδων.

«Η μέθοδος πραγματοποιείται  με την συσκευή A-HALDoppler2  και μέσα σε 20 με 30 λεπτά απαλλάσσει  για πάντα τους ασθενείς από τις αιμορροΐδες » αναφέρει ο διαπρεπής γενικός χειρουργός -πρωκτολόγος   κ. Δημήτρης Μουσιώλης, με πλούσια εμπειρία στις επεμβάσεις αυτού του είδους, επιμελητής στη Βιοκλινική Αθηνών.

Η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος D.G.H.A.L, με βάση τα στοιχεία από εκατοντάδες εκατομμύρια επεμβάσεων που έχουν γίνει μέχρι σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα, είναι απόλυτα ασφαλής.

«Η καθοδηγούμενη με  υπέρηχο(Doppler) απολίνωση των αιμορραγικών αρτηριών για την οριστική θεραπεία των αιμορροΐδων  γίνεται ανώδυνα για τον ασθενή και δεν απαιτείται τομή στο δέρμα η στο βλεννολόγο του πρωκτού  με νυστέρι η αλλά ιατρικό εργαλείο κοπής» εξηγεί ο κ Μουσιώλης(Πιστοποιημένος χειρουργός πρωκτού για το σύστημα των υπερήχων) και συνεχίζει.

« Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους βαθμούς αιμορροιδοπάθειας  όπως επίσης και για τις αιμορραγούσες αιμορροΐδες.  Ειδικά  για τις αιμορροΐδες που αιμορραγούν τα αποτελέσματα είναι άμεσα».

Η χειρουργική επέμβαση για την  απόλυτη και ριζική  θεραπεία των αιμορροΐδων διαρκεί μόλις 20 με 30 λεπτά και δεν απαιτείται γενική αναισθησία. Γίνεται με τοπική νάρκωση.

Ο πόνος κατά την διάρκεια της επέμβασης είναι ανύπαρκτος όπως και μετεγχειρητικά. Ο ασθενής λίγες ώρες μετά την επέμβαση επιστρέφει στο σπίτι του, γιατί δεν χρειάζεται νοσηλεία  και την επομένη στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Ο ασθενής δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα τόσο πριν την επέμβαση όσο και μετά. Τρώει ότι θέλει από την επόμενη ημέρα.

Η επέμβαση να τονίσουμε ότι καλύπτεται από όλα τα ταμεία.



ΑΙΜΟΡΡΟΙΣΕΣ  - ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

 Οι αιμορροΐδες είναι  αιμοφόρα αγγεία, μικρές φλέβες και αρτηρίες, δηλαδή «σωληνάκια» που μεταφέρουν αίμα στην περιοχή του πρωκτού.. Τα  βασικά συμπτώματα που δίνει η αιμορροιδοπάθεια είναι:

    Πόνος στην περιοχή του πρωκτικού δακτυλίου
    Αιμορραγία
    Έκκριση βλέννης
    Τοπικός ερεθισμός
    Κνησμός
    Ασυμπτωματική ή επώδυνη διόγκωση
    Αίσθημα ατελούς αφόδευσης     

            ΑΙΤΙΑ  -ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Οι αιτίες που ενοχοποιούνται για την αιμορροιδοπάθεια είναι πολλές .  Οι κυριότερες είναι:

    Η δυσκοιλιότητα. Άστατος τρόπος διατροφής,  κρεατοφαγία,  καθιστική ζωή, μειωμένη άσκηση, καθημερινό άγχος,    κ,λ,π,
    Η εγκυμοσύνη, η μεγάλη ηλικία, ο έντονος βήχας
    Η συχνή άρση βαρέων αντικειμένων σε κάποια επαγγέλματα,
    Η συνήθεια ορισμένων να σπαταλούν πολύ χρόνο στην λεκάνη της τουαλέτας,
    Η κληρονομική προδιάθεση.

Οι αιμορροΐδες, ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης τους διακρίνονται σε τέσσερα στάδια:

    1ο .Αυτέςπου δεν είναι εμφανείς, φαίνονται μόνο με το πρωκτοσκόπιο
     2ο .Αυτές που προπίπτουν μέσα στον πρωκτό,
    3ο. Αυτές που βγαίνουν από τον πρωκτό και ανατάσσονται από τον ίδιο τον ασθενή με τη βοήθεια του δακτύλου του
     4ο . Αυτές που εξέρχονται και δεν ανατάσσονται εύκολα.

«Η πάθηση της αιμορροιδοπάθειας αποτελεί καθημερινό βάσανο για εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο και η έγκαιρη θεραπεία της αναβαθμίζει σημαντικά την ποιότητα ζωής  των ασθενών « καταλήγει ο κ Μουσιώλης.



www.mousiolis.gr  .Τηλ  697 237 82 78

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη