Ο ΛΑ.Ο.Σ. για τη ίδρυση μη κρατικών Α.Ε.Ι.: Χαιρόμαστε όταν ο ΛΑ.Ο.Σ. επιβεβαιώνεται

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Και πάλι ο ΛΑ.Ο.Σ. απέδειξε ότι βρίσκεται πολλά χρόνια μπροστά από όλα τα άλλα κόμματα . Από την ημέρα που ιδρύθηκε υποστηρίζει ότι πέρα από τα κρατικά Α.Ε.Ι. τα οποία πρέπει να έχουν την αποκλειστική και αμέριστη στήριξη της πολιτείας θα έπρεπε , παράλληλα , να δημιουργηθεί και το νομικό πλαίσιο που θα επέτρεπε και θα όριζε τον τρόπο λειτουργίας μη κρατικών Α.Ε.Ι. .

Σήμερα εν όψη μάλιστα και της αναθεωρήσεως του συντάγματος όλοι (!) συζητούν για τη ίδρυση μη κρατικών Α.Ε.Ι. Κάλιο αργά παρά ποτέ...... Χαιρόμαστε όταν ο ΛΑ.Ο.Σ. επιβεβαιώνεται.

Ειδικά εδώ στην Στ. Ελλάδα ας μην πέφτουμε θύματα ανεύθυνων πολιτικάντηδων και φτηνών προεκλογικών υποσχέσεων. Μην ξεχνάμε , αυτοί που κάποτε απαιτούσαν και υπόσχονταν Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδος , σήμερα κατάργησαν και το Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδος !!!!.... Οι τοπικοί παράγοντες ας σταματήσουν να κυνηγούν ανεμόμυλους , ας σταματήσουν να διεκδικούν αυτό που σήμερα είναι αδύνατον και ας δουν την πραγματικότητα . Και σήμερα η πραγματικότητα μας δείχνει ότι η μόνη λύση είναι η ίδρυση μη κρατικών Α.Ε.Ι. υψηλού επιπέδου ίσως και με την συνεργασία αντίστοιχων ξένων ιδρυμάτων ( Oxford Un. , Michigan Un. , Cambridge Un. , Sorbonne κλπ ) και εδώ στην Στερεά προσφέρουμε σαν έδρα ενός τέτοιου υψηλού επιπέδου Α.Ε.Ι. τους Δελφούς ή τις Θερμοπύλες.

Ας είμαστε προσγειωμένοι ,ας δούμε την πραγματικότητα και ας μην χάνουμε άλλο χρόνο. Για το καλό το παιδιών μας , για το καλό της εκπαίδευσης, για το καλό της πατρίδας μας.


Θ. Τουσιάδης
Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ
Στερεάς Ελλάδος.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη