6ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός για την Επιχειρηματικότητα & την Καινοτομία

6ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός για την Επιχειρηματικότητα & την Καινοτομία
Όλοι οι φορείς ενώνουμε δυνάμεις για τη νεολαία μας!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου 2018 στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας, Περιφέρεια, Επιμελητήρια, Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, Σύνδεσμος Βιομηχανιών & Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη του φετινού διαγωνισμού.
Κοινή προσπάθεια όλων, η διασύνδεση της εκπαίδευσης με το επιχειρείν. Δίνουμε τη δυνατότητα στους νέους μας να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση και τους επιβραβεύσουμε για αυτό. Καλούμε όλους τους μαθητές των Λυκείων και της Γ' Γυμνασίου της Περιφέρειας μας να πάρουν μέρος με πρωτότυπες και ιδιαίτερες ιδέες, να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, στοχεύοντας στην ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Στερεάς Ελλάδας. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των εργασιών έως τις 15 Φεβρουαρίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες συμμετοχής στην ιστοσελίδα:www.chambers4youth.gr.

Καλή επιτυχία!
                                                               

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη