Εξιχνιάσθηκαν 2 κλοπές από οικίες, σε περιοχές της Λαμίας

Εξιχνιάσθηκαν (2) κλοπές από οικίες, σε περιοχές της Λαμίας
Σχηματίσθηκαν σχετικές ποινικές δικογραφίες, κατά περίπτωση, σε βάρος (3) ημεδαπών, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι
Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκαν άμεσα δύο κλοπές από οικίες, ευρύτερων περιοχών της Λαμίας (Ροδίτσα και Ανθήλη).
Σχηματίσθηκαν σχετικές ποινικές δικογραφίες, κατά περίπτωση, σε βάρος τριών ημεδαπών, εκ των οποίων ο ένας 45χρονος και άλλοι δύο ανήλικοι.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες (10-01-2019) το μεσημέρι, ο 45χρονος μαζί με έναν εκ των ανηλίκων, αφαίρεσαν από εγκαταλελειμμένη οικία, ιδιοκτησίας εταιρείας, μία μεταλλική σκάλα, όμως έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο πολίτη και τράπηκαν σε φυγή.
Από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, που προσέτρεξαν στην περιοχή, εντοπίστηκε στο σημείο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 45χρονου, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τμήματα της μεταλλικής σκάλας.
Στη δεύτερη περίπτωση , ο δεύτερος εκ των ανηλίκων, μαζί με τρεις ακόμη συνεργούς του, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, εισήλθαν προχθές (09-01-2019) το απόγευμα, από ανασφάλιστο παράθυρο, σε οικία και αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και ζευγάρι υποδημάτων.
Την προανάκριση για τις ανωτέρω περιπτώσεις, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη