Εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου από τα παιδιά του Κατηχητικού της Αγίας Βαρβάρας Λαμίας

Εορταστική εκδήλωση πραγματοποίησαν τα παιδιά του  Κατηχητικό Σχολείο του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Λαμίας με θέμα «Η 25η Μαρτίου», την Δευτέρα 25 Μαρτίου το απόγευμα, στην αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου.

           Στην έναρξη της εκδηλώσεως προσφώνησε και καλωσόρισε τους παρευρισκομένους ο Προϊστάμενος του Ναού π.  Ιωάννης Αυγέρης και τους συνεχάρη για την τιμή και τον σεβασμό  που επιδεικνύουν προς της Ηρωικές Μορφές της Ελληνικής Επαναστάσεως με την εκδήλωση αυτή.

           Η εκδήλωση περιελάμβανε παρουσίαση του βιβλίου « Το λιοντάρι της Ρούμελης» από την κ. Παρασκευή Καραγεώργου και  την Φιλόλογο κ. Νίκη Καχριμάνη - Τζόϊδου, ποιήματα από τα παιδιά του κατηχητικού για τον Αητό της Ρούμελης Αθανάσιο Διάκο, τον Γεώργιο Καραϊσκάκη και άλλους οπλαρχηγούς καθώς έγιναν και αναφορές στο κρυφό Σχολειό και την αξία του. Επίσης τα παιδιά παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, καθώς και παραδοσιακά τραγούδια της δημοτικής μας παραδόσεως.

          Η κατηχήτρια κα Παρασκευή Καραγεώργου, ευχαρίστησε τα παιδιά και όλους τους συνεργάτες της Ενορίας για την διεξαγωγή της όμορφης αυτής εκδηλώσεως και διένειμε σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά δώρα.

           Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με προσφορά κεράσματος εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού, προς όλους.

Εκ της Ενορίας

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη