Την τέταρτη συνεχή συμμετοχή της ολοκλήρωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην «ITB 2019»

Τη συμμετοχή της για τέταρτη συνεχή ολοκλήρωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην "ITB 2019". Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Τουρισμού παγκοσμίως, που έλαβε χώρα στο Βερολίνο της Γερμανίας από τις 6 έως 10 Μαρτίου 2019.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας παρουσιάστηκαν ποιοτικοί τουριστικοί προορισμοί τεσσάρων εποχών από την Βοιωτία, την Εύβοια, την Ευρυτανία, τη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα.
Τα αποτελέσματα για το σύνολο της Περιφέρειας ήταν θετικά καθώς η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τους 160.000 επισκέπτες, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με φορείς του τουρισμού, τουριστικούς πράκτορες και ΜΜΕ.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Αθλητισμού κ. Ηλίας Μπουρμάς: "Μετά την TTR στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, σειρά έχει η ITB του Βερολίνου. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του τουρισμού της, δίνει ένα δυναμικό παρών με τα αποτελέσματα της παρουσίας αυτής να είναι κάτι παραπάνω από θετικά. Είμαστε πολύ περήφανοι που η συμμετοχή μας σε εκθέσεις τέτοιου βεληνεκούς είναι πλέον θεσμός και κάθε φορά γινόμαστε όλο και καλύτεροι".







Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη