Αρχαίες Αμφικτυονίες – Θερμοπύλες στο Δήμο ΛΑΜΙΕΩΝ «Πολιτιστικές Διαδρομές στη ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα»

       Αρχαίες Αμφικτυονίες – Θερμοπύλες στο Δήμο ΛΑΜΙΕΩΝ
                                        «Πολιτιστικές Διαδρομές στη ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα»

                                                                                                ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

            Ο Δήμος Λαμιέων  έχει την Μεγάλη Τύχη να υπάρχει ΕΔΩ από αιώνων η σύμπτωση ΜΕΣΑ στον ΙΔΙΟ όμορο χώρο στον ΙΔΙΟ ευρύτερο Δήμο Λαμιέων και οι Αρχαίες Αμφικτυονίες στην Αρχαία Ανθήλη ΚΑΙ οι Θερμοπύλες, ΓΙΑ να ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ επιτέλους ως ΘΗΣΑΥΡΟΣ πανελληνίως-διεθνώς στον ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ στον Δήμο ΛΑΜΙΕΩΝ με την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ αντάξια προβολή ΤΟΥΣ και με ΕΡΓΑ ΕΚΕΙ «εκμετάλλευσή τους» ως ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΔΗΜΟΥ και ΔΙΕΘΝΟΥΣ Κοινότητας.
Το μήνυμα ΚΑΙ από την ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΝΟΤΗΤΑΣ προς ΚΑΙ τη Διεθνή Κοινότητα: Ειρηνική διευθέτηση διαφορών στην Αρχαία Ανθήλη αλλά ΜΑΖΙ ΚΑΙ οι Αξεπέραστοι ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ – Υπερασπιστές Ειρήνης στις Θερμοπύλες εναντίον κάθε επιβουλέα Αρχών και Αξιών Πολιτισμού μας οποθενδήποτε προερχόμενων. Κρίνω ότι ως ΑΝΩΤΕΡΟΣ της Αρχαίας Ολυμπίας, στο Δήμο Λαμιέων ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να αξιοποιηθεί και αναπτυχθεί ΑΜΕΣΩΣ επιτέλους ΤΕΤΟΙΟΣ συνδυασμός από ΕΔΩ Διεθνώς: Αρχαίες Αμφικτυονίες – Θερμοπύλες από τον Δήμο Λαμιέων από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από την Κυβέρνηση από την Προεδρία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Δημοκρατίας ΜΑΣ.
Σε αντίθεση με το «μονοπάτι του Εφιάλτη» θα δημιουργηθεί ανάμεσα στο χώρο Αμφικτυονιών Αρχαίας Ανθήλης και Θερμοπυλών – Λεωνίδα μονοπάτι , «η Λεωφόρος Ειρήνης και Πολεμιστών – Υπερασπιστών Της», εδώ προς Παγκοσμίως Πρόσκληση. Για τις «Πολιτιστικές Διαδρομές στη Στερεά Ελλάδα» ΚΑΙ με χρήματα ΕΣΠΑ , αλλά με ΑΠΟΥΣΙΑ Αμφικτυονιών και ΑΛΑΜΑΝΑΣ στις πολύ έντονες ποικιλοτρόπως παρεμβάσεις μου ούτε Αρχές ούτε .. «λοιπές δυνάμεις εκπροσώπων μας» έχουν ακόμα απαντήσει. Πιστεύω ότι οι νυν υποψήφιοι θα πράξουν και πριν και μετά την «ημέρα της κάλπης» για να μην υπάρχει τέτοια ... «απουσία».
«Υποψήφιος» ΔΕΝ είμαι. Η δουλειά μου ΚΑΛΥΤΕΡΑ γίνεται με το να ΑΠΑΙΤΗΣΩ με κάθε «νόμιμο μέσο» - «Συνταγματικά» να ΠΙΕΣΩ ΟΛΟΥΣ τους συνδυασμούς, όχι «σε ένα μόνο που θα ήμουν …. υποψήφιος», αλλά ΟΛΟΥΣ να περιλάβουν στα Προγράμματά τους, ΑΥΤΗ την ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ του εδώ ΘΗΣΑΥΡΟΥ του Δήμου, της Περιφέρειας, του Πολιτισμού, της Ιστορίας ΜΑΣ, πανελληνίως και Παγκοσμίως, από τη Στερεά Ελλάδα, τη Σύγχρονη ιδιαίτερη Πατρίδα των Στερεοελλήνων, στο Κέντρο της Ελλάδας. Και οι υποψήφιοι ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ από πριν επιλογές, όπως και οι Πολίτες από ΠΡΟΣΦΟΡΑ Έργου και συμμετοχές στα ΚΟΙΝΑ.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη