Το βιβλίο «Χαλαμονή» του Αντώνη Παυλίδη την Τετάρτη στη Δημοτική Πινακοθήκη της Λαμίας

Το βιβλίο «Χαλαμονή» του Αντώνη Παυλίδη την Τετάρτη
στη Δημοτική Πινακοθήκη

Ο Δήμος Λαμιέων, o Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων, η Ένωση Ποντίων Φθιώτιδας και οι εκδόσεις Λιβάνη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Χαλαμονή» του Αντώνη Παυλίδη, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 19:30 στη Δημοτική Πινακοθήκη  «Αλέκος Κοντόπουλος».
Ομιλητές στην εκδήλωση, που διοργανώνεται στο πλαίσιο της επετείου των εκατό χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, θα είναι
⦁    η Συμέλα Πατσινακίδου, φιλόλογος και Πρόεδρος της Ένωση Ποντίων Φθιώτιδας με θέμα την προσφορά του Αντώνη Παυλίδη στη διάσωση της Ποντιακής Διαλέκτου.
⦁    ο Αντώνης Παυλίδης, πρώην σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και συγγραφέας που θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Χαλαμονή».
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων, Κώστας Τσιαλαφούτας, αποσπάσματα θα διαβάσει ο εκπαιδευτικός Γιάννης Σερδάρης, ενώ ο φοιτητής Λευτέρης Γαβρίλωφ, με τη συνοδεία της λύρας του, θα ερμηνεύσει ποντιακά τραγούδια.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη