Με το Τεχνικό Επιμελητήριο συναντήθηκε ο Παναγιώτης Στασινός


Τα προβλήματα που αφορούν στο Δήμο Λαμίας και επισημάνσεις από την Διοικούσα Επιτροπή συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν αντιπροσωπεία και ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού ''Λαμία στο Κέντρο '' Παναγιώτης Στασινός στα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς την πέμπτη 2 Μαΐου 2019.

Ο Πρόεδρος Κος Λυκόπουλος Αθανάσιος στάθηκε ιδιαίτερα στην πολυαναμενόμενη σύνδεση του Φυσικού Αερίου στη Λαμία και την συνεργασία που πρέπει να υπάρξει με την Τεχνική Υπηρεσία για την αποφυγή κακοτεχνιών, στην ανάγκη σειράς παρεμβάσεων στα σχολικά κτήρια του Δήμου,στην αντισεισμική τους προστασία, στην επαναδιάταξη της αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής που περνά ο Ε65,στην ανάπλαση στην περιοχή του Σταθμού Λειανοκλαδίου, στην επιτακτική ανάγκη για κυκλοφοριακές αλλαγές ώστε το κέντρο της πόλης να γίνει προσβάσιμο για τους πεζούς και την αγορά, για την διασύνδεση με  το Πανεπιστήμιο και την αξιοποίηση του ντόπιου ανθρώπινου δυναμικού καθώς και στην διαχείριση και αποκομιδή των απορριμμάτων. 

0 Παναγιώτης Στασινός δήλωσε πως πολλά από τα συγκεκριμένα θέματα έχουν αναδειχθεί κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών δίχως όμως να υπάρξει πρόοδος στην λύση τους. Η αποκλειστική ευθύνη ανήκει στις δημοτικές αρχές οι οποίες διοίκησαν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις προτάσεις του Τεχνικού Επιμελητηρίου και τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ως ο κατεξοχήν αρμόδιος τεχνικός σύμβουλος της πολιτείας. 

Τόνισε επίσης πως είναι καθήκον της νέας πολυσυμμετοχικής δημοτικής αρχής που θα προκύψει από τις εκλογές να βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το ΤΕΕ ώστε να καταρτιστεί ένα Στρατηγικό Σχέδιο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της τοπικής οικονομίας που θα οδηγήσει σε βιώσιμη ανάπτυξη την περιοχή, όσο και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης και των χωριών.






Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη