O Γ.Οικονόμου σε ΕΚΑΒ, Νοσοκομείο Λαμίας, Δήμο Λαμιέων και 3ο ΚΑΠΗ Λαμίας

Επισκέψεις Γ. Οικονόμου στο ΕΚΑΒ, το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Λαμιέων και το 3ο  ΚΑΠΗ Λαμίας.

Το ΕΚΑΒ, το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Λαμιέων και το ΚΑΠΗ της οδού Τυμφρηστού επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ.Γιάννης Οικονόμου.

Στο ΕΚΑΒ, ο κ. Οικονόμου ενημερώθηκε για τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν το κέντρο και αφορούν τόσο στο ζήτημα των κτηριακών εγκαταστάσεων αφού δεν υπάρχει ιδιόκτητο κτήριο στο νομό, όσο και στο πάγιο ζήτημα της υποστελέχωσης, αφού τα 70 άτομα που ανήκουν στο δυναμικό του εξυπηρετούν τρεις νομούς (Φθιώτιδα, Λάρισα, Αττική) και καλύπτουν περίπου 1.200  περιστατικά μεταδιακομιδών το χρόνο!

Στους συλλόγους Εργαζομένων του Νοσοκομείου και του Δήμου Λαμίας, ο κ. Οικονόμου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους εργαζομένους και να συζητήσει μαζί τους για να τα προβλήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία και λειτουργία του δήμου αντίστοιχα.
 
Τέλος, ο κ. Οικονόμου βρέθηκε ανάμεσα στα μέλη του ΚΑΠΗ της οδού Τυμφρηστού, οι οποίοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τις δραστικές περικοπές στις παροχές υγείας και κοινωνικής φροντίδας που έχουν υποστεί τα τελευταία χρόνια.









Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη