Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, κατηγορούμενοι για αρπαγή και διάπραξη ληστείας

Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, κατηγορούμενοι για αρπαγή και διάπραξη ληστείας

Αναζητούνται (2) ακόμη συνεργοί τους, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται

Συνελήφθησαν, σήμερα (29-06-2019) το πρωί στη Χαλκίδα, έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο (2) ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, ηλικίας 39 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη αρπαγής και ληστείας, κατά συναυτουργία.

Από τους αστυνομικούς αναζητούνται δύο (2) ακόμη συνεργοί τους (άνδρας – γυναίκα), τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Χαλκίδας, οι ανωτέρω προσέγγισαν 48χρονο ημεδαπό, τον ακινητοποίησαν, τον μετέφεραν στο εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και με την άσκηση σωματικής βίας, απέσπασαν από την κατοχή του χρηματικό ποσό, το κινητό του τηλέφωνο και μία τραπεζική κάρτα, εγκαταλείποντάς τον ακολούθως, πλησίον του σημείου της αρπαγής του.

Στην κατοχή της 39χρονης, βρέθηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό που είχαν αποσπάσει, το οποίο αποδόθηκε νομότυπα.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη