Σε Γερμανία και Πορτογαλία ο Γιάννης Σαρακιώτης ως εκπρόσωπος της Δ.Σ.Ο.

«Σε Γερμανία και Πορτογαλία ο Γιάννης Σαρακιώτης ως εκπρόσωπος της Δ.Σ.Ο.»
Στη 10η Γενική Συνέλευση του Διαθρησκευτικού Διεθνούς Οργανισμού «Θρησκείες για την Ειρήνη» (“Religions for Peace”), η οποία διοργανώθηκε στην πόλη Λίνταου της Γερμανίας, συμμετείχε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης ως εκπρόσωπος της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.).
Μάλιστα, ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, το Μητροπολίτη Γαλλίας Εμμανουήλ, καθώς και με τον Πρόεδρο της Γερμανίας Frank-Walter Steinmeir, ανταλλάσσοντας μαζί τους απόψεις για τα θέματα που απασχολούν τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.
Στη συνέχεια, ο κ. Σαρακιώτης βρέθηκε στην πόλη της Φάτιμα στην Πορτογαλία, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της ετήσιας συνάντησης του Διεθνούς Δικτύου Καθολικών Νομοθετών. Ο Βουλευτής Φθιώτιδας χαιρέτισε τις εργασίες του Διεθνούς Δικτύου και παρουσίασε το έργο της Δ.Σ.Ο., σημειώνοντας ότι «δυο είναι οι θεμέλιοι άξονες στους οποίους εδράζεται η Δ.Σ.Ο.: αφενός μεν η προάσπιση του ακηδεμόνευτου κοινοβουλευτισμού και αφετέρου δε η διάδοση και η εμπέδωση των αρχών και των αξιών της Ορθόδοξης Παράδοσης».






Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη