Παγωτό cheesecake χωρίς ζάχαρη

Γλυκά - Διαίτης
Παγωτό cheesecake χωρίς ζάχαρη

Υλικά

1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 0%
1 συσκευασία τυρί κρέμα 200 γρ. light
3 κ.σ. μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη
70γρ. μπισκότα digestive (χωρίς ζάχαρη)


Εκτέλεση

Σε ένα μπωλ χτυπάμε με σύρμα χειρός το γιαούρτι με το τυρί κρέμα μέχρι να πετύχουμε ένα ενιαίο, αφράτο μείγμα.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη μαρμελάδα και ανακατεύουμε ξανά.
Έπειτα, σπάμε σε μικρά κομματάκια τα μπισκότα και προσθέτουμε και αυτά στο μείγμα.
Ανακατεύουμε πάλι όλα τα υλικά, να πάνε τα μπισκότα σ'όλο το μείγμα και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Περίπου, μετά από 1 ώρα βγάζουμε το παγωτό και το ανακατεύουμε να σπάσουν τυχόν κρυσταλλάκια. Αυτό επαναλαμβάνουμε άλλη 1 με 2 φορές. Το παγωτό μας είναι έτοιμο!!
Μπορούμε να το γαρνίρουμε με μαρμελάδα και τριμμένο μπισκότο.

http://www.typos.com.cy


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια