Την Oρκωμοσία του Νέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Φλώρου τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Στην Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής του Αρχηγείου  ΓΕΕΘΑ παρέστη το πρωί της Τρίτης 21 Ιανουαρίου  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών.

          Ο Ποιμενάρχης μας μετέβη στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας Τατοΐου, κατόπιν προσκλήσεως του Νέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Φλώρου και ως εκπρόσωπος της Α.Θ.Μ. του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου και του επιχωρίου Μητροπολίτου Σεβασμιωτάτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου.

          Ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε την Ακολουθία της Ορκωμοσίας του Νέου Αρχηγού, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος επισήμως ανέλαβε τα ηνία του ΓΕΕΘΑ,  διαδεχόμενος τον απερχόμενο Αρχηγό Πτέραρχο κ. Χρήστο Χριστοδούλου.

Στην Τελετή   συγχοροστάτησε και ο  Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης  Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος,  παρουσία του Εξοχωτάτου Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Νικολάου Παναγιωτοπούλου και σύσσωμης της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας της χώρας.

          Ευχήθηκε από καρδίας στο Νέο Αρχηγό, η θητεία του να είναι ειρηνική, να στεφθεί με επιτυχία  και να είναι  επισκιασμένη από την Χάρη του Θεού και της Υπερμάχου Στρατηγού του Γένους μας Υπεραγίας Θεοτόκου, μεταφέροντας συγχρόνως και τις πατρικές ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και του επιχωρίου Μητροπολίτου κ. Αθηναγόρου.

http://www.imfth.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη