Κέφι και χορός στο στο “Pita Party – Dance Show” του Artistic Studio Oriental Expression

Με χαρά, κέφι, αγάπη και αισιοδοξία για το 2020, πραγματοποιήθηκε για 13η συνεχή χρονιά η Κοπή της Πίτας του Artistic Studio Oriental Expression, η κλήρωση δώρων και το Dance Show που ακολούθησε.

Η εκδήλωση “Pita Party - Dance Show” έγινε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στην «Αρχιτεκτονική Live Stage» στο Γκάζι και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Αγάπη, υγεία και θετική ενέργεια ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι μαθητές, οι δάσκαλοι – χορογράφοι, οι προσκεκλημένοι και όλοι οι φίλοι του Artistic Studio Oriental Expression και της 1st Bollywood Dance Academy Greece που ήταν εκεί και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Οι χορογραφίες των Τμημάτων Χορού, ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές και σε πολλές περιπτώσεις – κατά κοινή ομολογία – άγγιξαν υψηλά ποιοτικά χορευτικά πρότυπα που συναντάμε μόνο σε επαγγελματικές ομάδες.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους του Artistic Studio Oriental Expression, τα  μέλη μας, τους εκλεκτούς καλεσμένους μας, τους εξαίρετους συνεργάτες μας και πάνω απ’ όλα το υπέροχο ΚΟΙΝΟ μας, που με τη παρουσία του “αγκαλιάζει” πάντα τις εκδηλώσεις μας.

Ιδιαίτερα τιμητικές ήταν οι  παρουσίες του Δρ. Άλκη Ράφτη (Πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού – CID), του κ. Maghar Candhi (Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας - Ινδίας), της κυρίας Lucie Kuligova (Διευθύντρια σε θέματα Πολιτισμού της Τσεχικής Πρεσβείας στην Ελλάδα), των  εκπροσώπων των Χορηγών και των Χορηγών Επικοινωνίας και πολλών άλλων συνεργατών και υποστηρικτών μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 21 ΚΑΙ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020






Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη