Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με έξυπνα και σύγχρονα μέσα βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην Στερεοελλαδίτικη οικογένεια

Χαλκίδα, 26 Μαρτίου 2020

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με έξυπνα και σύγχρονα μέσα βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην Στερεοελλαδίτικη οικογένεια

 Την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού δίνουμε στους γονείς την δυνατότητα να απασχολήσουν τα παιδιά μικρής ηλικίας  γεμίζοντας δημιουργικά και ευχάριστα τον χρόνο παραμονής στο σπίτι τους, με ένα εργαλείο πληροφορικής εκπαίδευσης , το πρόγραμμα Kidoplanet.

Μένουμε σπίτι προστατεύουμε τους εαυτούς μας, την οικογένειά μας και τους συμπολίτες μας και ταυτόχρονα τα παιδιά μας :
• Αποκτούν νέες γνώσεις για το περιβάλλον, μέσα από υπέροχες φωτογραφίες, βίντεο και κείμενα με γνωστικές πληροφορίες του κάθε αντικειμένου και με σωστά επιλεγμένες πολυμεσικές εφαρμογές(παζλ, ζωγραφική)
• Διευρύνουν τις γνώσεις τους στα μαθηματικά μέσα από μία ευχάριστη πλοήγηση με ασκήσεις πολλαπλής επιλογής , συμπλήρωσης κενού και συνόλων , οι οποίες ανέρχονται αριθμητικά στις 5.000
• Παράλληλα με τις ψηφιακές ασκήσεις δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να συμπληρώνουν φύλλα εργασίας ολοκληρώνοντας την μαθησιακή τους εμπειρία.

Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν έξυπνοι μηχανισμοί αξιολόγησης και επιβράβευσης.

 Το πρόγραμμα παρέχεται ελεύθερα (δωρεάν) σε όλους τους γονείς μαθητών νηπίων-προνηπίων κατοίκους της Στερεάς Ελλάδας, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Με το συγκεκριμένο εργαλείο πληροφορικής εκπαίδευσης 7.500 περίπου μαθητές μας, θα περάσουν όμορφα και δημιουργικά μένοντας  σπίτι. Οι γονείς που ενδιαφέρονται μπορούν να αποστείλουν στο email kidoplanet2020@gmail.com το ονοματεπώνυμό τους και την περιοχή κατοικίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη