Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας με τον Περιφερειακό Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Στερεάς Ελλάδας

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας, κ. Κυρμανίδη
 με τον Περιφερειακό Διοικητή της Περιφερειακής
Πυροσβεστικής Διοίκησης Στερεάς Ελλάδας, κ.Κορέλα για θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Σήμερα Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φθιώτιδας, κ. Ηλίας Κυρμανίδης υποδέχθηκε στο Διοικητήριο της ΠΕ Φθιώτιδας τον Περιφερειακό Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Στερεάς Ελλάδας,( που εδρεύει στη Λαμία), Αρχιπύραρχο κ. Σωτήρη Κορέλα.
Στη συζήτησή που έγινε με τη συμμετοχή του Προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας κ. Πολύζο Ζώη, απασχόλησαν θέματα που άπτονται της πολιτικής προστασίας στη Φθιώτιδα και ο συντονισμός των δράσεων Περιφέρειας και Πυροσβεστικής για καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών.
Μετά τη συνάντηση ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε:
 «Η Στερεά Ελλάδα γενικότερα και η Φθιώτιδα ειδικότερα, λόγω των μεγάλων ορεινών όγκων και της ιδιαίτερης χλωρίδας, κατατάσσονται στις περιοχές υψηλού κινδύνου σε ότι αφορά τις πυρκαγιές. Παραδοσιακά τόσο οι σχέσεις μας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όσο και η συνεργασία μας είναι άριστες.  Εύχομαι στο νέο Περιφερειακό Διοικητή Στερεάς καλή θητεία. Θα εντείνουμε τη συνεργασία μας και θα εργαστούμε από κοινού τόσο για την πρόληψη, όσο και για την άμεση, αποτελεσματική και με τις λιγότερες ζημιογόνες συνέπειες.»


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη