Καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στον εσωτερικό χώρο 24ωρη προστασία από παθογόνους μικροργανισμούς και αλλεργιογόνα

 

Καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στον εσωτερικό χώρο

24ωρη προστασία από παθογόνους μικροργανισμούς και αλλεργιογόνα

με την καινοτόμα τεχνολογία καθαρισμού αέρα Aerte

 

 

Με το μήνυμα «Καθαρός Αέρας – Καλύτερη Ζωή», η εταιρία ιατρικού εξοπλισμού Santair, συνεχίζοντας την μακρόχρονη παράδοση στην εισαγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, παρουσίασε στην Ελλάδα την καινοτόμα τεχνολογία καθαρισμού αέρα Aerte με δύο συσκευές: την KLEAN και την AD2.0 με πρωτοποριακή τεχνολογία υδροξυλίων χωρίς φίλτρα ή ανακύκλωση του αέρα.  

 

Για τον μήνα Ιανουάριο λόγω της αυξημένης ανάγκης για υγιεινό αέρα στους εσωτερικούς χώρους, η Santair ανακοίνωσε ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για τις δύο συσκευές καθαρισμού αέρα KLEAN και AD2.0.  Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ:  http://bit.ly/3qdHGUM

 

H σουηδική εταιρεία Aerte είναι από τους πλέον καταξιωμένους κατασκευαστές προϊόντων καθαρισμού και απολύμανσης χώρου παγκοσμίως και τα προϊόντα της βασίζονται σε επιστημονικές έρευνες.  

 

Τι σας προσφέρoυν οι συσκευές KLEAN και AD2.0.

ü     Απολυμαίνουν και καθαρίζουν τον αέρα στον εσωτερικό χώρο.

ü     Προστατεύουν από παθογόνους μικροοργανισμούς (ιούς, μικρόβια, βακτήρια, μύκητες)  που προκαλούν άσθμα, κρύωμα, αλλεργίες και συχνά άλλες λοιμώξεις όπως γρίπη (Η1Ν1), MRSA, Norovirus, E-coli, C.difficile, αερολύματα κ.α.

ü     Παρέχουν συνεχή προστασία έναντι μετάδοσης αερομεταφερόμενων παθογόνων και μολυσματικων οργανισμών, όπως Aspergillus, ιοί γρίπης (H1N1) κλπ.

ü     Βοηθούν στην μείωση βακτηρίων από τις επιφάνειες.

ü     Μειώνουν τα αλλεργιογόνα (γύρη, σκόνη, μούχλα, ακάρεα, τρίχωμα ζώων, καθαριστικά προϊόντα).  

ü     Προστατεύουν από σωματίδια και οσμές (αερολύματα, ρύπους, οσμές κουζίνας ή κλεισούρας, καπνό)

ü     Βελτιώνουν και αναζωογονούν την ποιότητα του αέρα


 

 

 

Ποια τεχνολογία χρησιμοποιούν οι AD2.0 και KLEAN;

Οι συσκευές καθαρισμού και απολύμανσης αέρα AD2.0 και KLEAN χρησιμοποιούν τεχνολογία που μιμείται τη φύση για να καταστρέψουν τα παθογόνα στο εσωτερικό περιβάλλον. Μπορούν να απολυμάνουν ένα χώρο μέχρι και 300 m³ και έχει αποδειχθεί ότι όχι μόνο απομακρύνουν σχεδόν όλα τα αερομεταφερόμενα παθογόνα, αλλά στοχεύουν επίσης βακτήρια και ιούς που υπάρχουν στις επιφάνειες.

 

Όταν οι συσκευές τεθούν σε λειτουργία, διασπάται το υπεροξείδιο του υδρογόνου και απελευθερώνονται στον αέρα ελεύθερες ρίζες υδροξυλίου οι οποίες στοχεύουν τους  αερομεταφερόμενους  μικροοργανισμούς και τους εξουδετερώνουν.  Ο αέρας αρχίζει να απολυμαίνεται από τα πρώτα λεπτά και με την 24ωρη λειτουργία των συσκευών βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητά του. 

 

Δοκιμές αποτελεσματικότητας με AD2.0 και Klean κατά των βακτηρίων (όπως Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Klebsiella pneumonia) δείχνουν μείωση του σχετικού αριθμού βιώσιμων μικροβίων στον αέρα έως και 99,9%.  

 

Eπιπλέον, οι συσκευές έχουν κατασκευαστεί για 24ωρη λειτουργία, είναι αθόρυβες, με βάρος περίπου 800 γραμμάρια και μεταφέρονται εύκολα. Τοποθετούνται είτε στον τοίχο είτε σε ένα έπιπλο και αλλάζουν κασέτα κάθε δύο μήνες. Δεν ανακυκλώνουν τον αέρα και δεν χρειάζονται συντήρηση.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη