Δήμαρχος Στυλίδας: Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου του 1940 είναι ημέρα μνήμης, τιμής και υπερηφάνειας


ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ                                                            

Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου του 1940 είναι ημέρα μνήμης, τιμής και υπερηφάνειας και υπενθυμίζει σε όλους την αντίσταση της πατρίδας μας ενάντια στο φασισμό και τον ναζισμό καθώς τον αγώνα μας για την προάσπιση της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας, της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. 

Το έπος του ’40 για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που με τη γενναιότητά τους έγραψαν μια από τις πιο λαμπρές σελίδες της νεότερης ιστορίας μας, δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, για να κερδίσουμε τις σύγχρονες μάχες που ως λαός και ως έθνος, καλούμαστε να δώσουμε. Η αυτοθυσία και ο πατριωτισμός που επέδειξαν αποτελεί για εμάς πολύτιμη κληρονομιά και ιστορική παρακαταθήκη.

 Η επέτειος του «ΟΧΙ» αποτελεί αναμφισβήτητα ευκαιρία να αναλογιστούμε σε βάθος και με υπευθυνότητα την αξία της ελεύθερης πατρίδας, να αξιοποιήσουμε τα διδάγματα και τις παρακαταθήκες του παρελθόντος μας και να ξαναδώσουμε όλοι μαζί στην Ελλάδα την προοπτική και το μέλλον που της αξίζει.

ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

                                                                                              Η Δήμαρχος Στυλίδας

                                                                                                   Βιργινία Στεργίου


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη