Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Σεισμός και προστασία σε εργασιακούς χώρους» από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ  ΜΕ ΘΕΜΑ  «ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ»

****

 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ» την Παρασκευή 15/10/2021 από ώρα 13:30 έως 15:00.

 Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε εργαζομένους της Περιφέρειας,  των  Περιφερειακών σας Ενοτήτων ,  των Δήμων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίησή τους και την ενημέρωσή τους σε θέματα που αφορούν στον σεισμικό κίνδυνο και τα συνοδά του σεισμού φαινόμενα και στη διαχείριση της σεισμικής διακινδύνευσης στον εργασιακό χώρο.

To σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω  της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων zoom για τους εισηγητές και  θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο YouTube . https://www.youtube.com/channel/UCqSGC2i5MnhmCCw5bQo-MYA

Το σεμινάριο θα παραμείνει διαθέσιμο στο κανάλι του YOUTUBE για όλους τους ενδιαφερόμενους , ώστε να το παρακολουθήσουν σε μεταγενέστερο χρόνο.

  

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη