Εξιχνιάσθηκαν συνολικά έξι κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής από οικίες, σε περιοχές της Βοιωτίας

 
Εξιχνιάσθηκαν συνολικά (6) κλοπές και (2) Εξιχνιάσθηκαν συνολικά (6) κλοπές και (2) απόπειρες κλοπής από οικίες, σε περιοχές της Βοιωτίας

Σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά (6) κλοπές και (2) απόπειρες κλοπής από οικίες, σε περιοχές της Βοιωτίας.

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, το χρονικό διάστημα από 03-07-2021 έως 29-07-2021, ενέχεται:

σε (4) κλοπές από οικίες, περιοχών της Αγίας Τριάδας,

κλοπής και απόπειρας κλοπής, από οικίες περιοχών της Αγίας Άννας,

κλοπής από οικία, περιοχής του Σωληναρίου, καθώς και

απόπειρας κλοπής από οικία, περιοχής της Κορώνειας.

Σύμφωνα με τον τρόπο δράσης του, προέβαινε στον εντοπισμό και κατόπτευση οικιών, των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν και ακολούθως παραβίαζε βοηθητικές θύρες, παράθυρα ή μπαλκονόπορτες αυτών.

Η λεία που αποκόμισε από την παράνομη και εξακολουθητική δράση του, περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα των παθόντων, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις (4.500) ευρώ.

Γίνεται μνεία ότι σε βάρος του ανωτέρω, είχε σχηματισθεί δικογραφία τον Οκτώβριο του 2020, από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη