Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν συνολικά (11) άτομα

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης, ελέγχθηκαν περισσότερα από (800) άτομα και πάνω από (700) οχήματα, προσήχθησαν (18) άτομα, ενώ βεβαιώθηκαν (102) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Οι αστυνομικοί έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν χθες (04-11-2021), σε περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των ανωτέρω Νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Οι συγκεκριμένες δράσεις πραγματοποιήθηκαν με στόχο την πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τον εξονυχιστικό έλεγχο οχημάτων και της νόμιμης κυκλοφορίας αυτών, την προσαγωγή υπόπτων τέλεσης αξιόποινων πράξεων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν : (829) άτομα, εκ των οποίων (697) ημεδαποί και (132) αλλοδαποί, καθώς και (716) οχήματα.

Προσήχθησαν


Συνελήφθησαν

(4) ημεδαποί, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

(2) ημεδαποί, για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.

(2) ημεδαποί, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.

(1) ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

(2) αλλοδαποί, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.


Κατασχέθηκαν:


(9,7) γραμμάρια ηρωίνης και (9,54) γραμμάρια κάνναβης.

(15) ναρκωτικά δισκία.

(2) μαχαίρια.

Βεβαιώθηκαν συνολικά : (111) παραβάσεις και συγκεκριμένα:

(102) παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ. {ήτοι: (45 ) για υπερβολική ταχύτητα , (4) για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, (1) για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, (2) για μη χρήση προστατευτικού κράνους, (2) για ΚΤΕΟ και (48) λοιπές παραβάσεις.}

(4) παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

(1) παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

(2) παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

(2) λοιπές παραβάσεις.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.


: (11) άτομα, εκ των οποίων (9) ημεδαποί και (2) αλλοδαποί και συγκεκριμένα: : (18) άτομα, εκ των οποίων (13) ημεδαποί και (5) αλλοδαποί.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη