ΥΛΙΚΑ
4-5 παντζάρια βρασμένα και ψιλοκομμένα
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 κουτ. σούπας ξίδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τα ψιλοκομμένα παντζάρια με το γιαούρτι και με το επίσης καλά ψιλοκομμένο σκορδάκι. Το αν θα βάλετε περισσότερο ή λιγότερο σκόρδο εξαρτάται από εσάς.. Το ίδιο ισχύει και για το ξίδι. Ανακατεύουμε λοιπόν τα υλικά μας και η παντζαροσαλάτα είναι έτοιμη να συνοδεύσει το κυρίως φαγητό μας.
Δημοσίευση σχολίου
Πείτε μας τη γνώμη σας
Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.